Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto World Border
Článek napsal hektgetrekt

Zdravím,

30k world border je hovadina na anarchy serveru. Nemůžete si tu udělat ani stashku, jelikož stačí pár dnů a máte to grieflý.

Prosím udělejte border alespoň na 60k blocků.

-hekt

x 4
Před 3 lety

Toto už je dlouho, 30K WorldBorder už je hodně dlouho dobu, Hlavně nejsou WIPY nic Takže to chce WB aspon na 60k nebo 100k

 

PRO ANARCHY PLAYER

NICK: ImSlower_Cz

TEAM SAYONARA ON TOP

Discord: https://dsc.gg/AOF

TEAM SAYONARA ON TOP

Před 3 lety

Dobrý den,

dobře, zvedneme border na nekonečno a přístup na anarchy server povolíme jen těm hráčům, kteří si koupí měsíční předplatné. Abychom vás uvedli do reality... vytvořte si vanilla server na vlastním počítači, nastavte si border na 30k pomocí pluginu WorldBorder, dále napište příkaz /wb fill, abyste vygeneroval veškeré chunky. Poté co vygenerujete veškeré chunky server vypněte a spočítejte kolik GB zabere pouze běžný overworld. Poté si najděte nějaký serverhosting, třeba Fakahedu, a spočítejte si, kolik by vás vyšel server s takovou kapacitou disku. Dále k tomu můžete přičíst statisíce prostřídaných hráčů a jejich data + nether + end. 

Myslím, že určitě chápete co vám tím chci naznačit. Anarchy server je pro nás co se týče financí VELMI nevýhodný, jelikož za něj platíme tisíce měsíčně a nic z něj nezískáme.

Tak si prosím vyberte.

Před 3 lety

Však jsem nemyslel na nekonečno, stačí 60k....

-hekt

x 1
Před 3 lety

Na trenendu je vygenerovaných sotva 50% Chunků, kdyby byl wb 100K je tam asi 20% Chunků vygenerovaných. Ani největší anarchy servery nemají vygenerované všechny chunky, tisíce to asi být úplně nemohou, 50-60euro bych tak tipoval, stashky jsou kvůli tomuhle jsou hodně omezené, nezbývá jiný způsob, než si kity/věci dávat na alt účty.

 

x 1
Před 3 lety

Musím uznat, že worldborder je malý, ale jak uvedl Leyji, vyjde to na hrozně draho. Je zbytečnost dělat větší border, když se tam děti střídají jak ponožky. Moje stashky ( a ostatních hráčů ) vydržela víc než měsíc a to je dost dlouho, musíš si to prostě umět schovat a neportovat si tam lidi. Zase je pravda, že když basehuntím, spoustu chunků je nevygenerovaných, ale to neznamená že to neleze do kapsy. Například pro srovnání, 2b2t má servery v New Yorku ( kde bydlí údajně i Hausmaster ) a brzo se úložiště přiblíží k 0,5 petabitů, což je neskutečně moc dat a jediný z čeho to tahá je, když si hráči měsíčně koupí priority queue za 20 dollarů.

Před 3 lety