Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Novinka NOVÝ FRIEND SYSTÉM
Článek napsal Leyji

 

Dovolujeme si vám představit náš nový friend systém, systém kamarádů na Minecraft serveru. V tomto článku vám co nejlépe popíšeme veškeré funkce a vychytávky tohoto zbrusu nového systému.

 

| ÚVOD

Jak jste si již mohli povšimnout, na našich serverech byl dlouhou dobu friend systém, který fungoval tak napůl, byl špatně organizovaný, nepřehledný, no jednoduše byl uplně k ničemu. Proto jsme rozhodli tento systém kompletně předělat a dát mu novou, moderní a funkcema obohacenou tvář.

Friend systém, neboli systém kamarádů vám dovoluje si přidat kohokoliv z hráčů do svých přátel stejně jako na veřejně známých sociálních sítích jako jsou Facebook, apod. Přinese vám to jako kamarádům spoustu výhod, které vám zpříjemní každodenní hru. Hlavní funkce jsou: připojování na stejný server, kde hraje váš kamarád, vytváření skupinek kamarádů (parties), společné chatovací kanály ve skupince kamarádů, soukromé chatovací kanály s kamarády, které jsou stejně jako skupinové kanály synchronizované mezi serervy. Pojďme se na ně společně podívat!

 

| PŘIDÁVÁNÍ KAMARÁDŮ

Začneme přesně tam, kde začíná to celé kamarádství, žádost o přátelství.
Je to naprosto jednoduché, stačí si vybrat, komu chcete poslat žádost a napsat příkaz:
• /f add jméno_hráče
Poté už jen zbývá hráči tu žádost přijmout, či odmítnout následovně:
• /f accept/deny jméno_hráče

Veškeré žádosti o přátelství zobrazíte pravým kliknutím s předmětem PROFIL (vaše hlava v inventáři na 9. pozici) a vybráním položky "žádosti o přátelství", i zde můžete přijímat či odmítat žádosti.

Pro odebrání hráče z přátel použijte příkaz /f remove jméno_hráče

 

| PŘIPOJENÍ NA STEJNÝ SERVER

Pokud máte kamaráda, který je online na serveru, v hlavním menu PROFIL na lobby, se vám ukazuje, na kterém serveru kamarád právě hraje. Pokud chcete za ním, stačí na něj kliknout a vybrat "skočit za kamarádem". Pokud chcete této funkce využívat i mimo lobby, postačí vám jednoduchý příkaz /f jump jméno_kamaráda.

 

| SKUPINKY KAMARÁDŮ (PARTY)

Pozvánku do party zašlete jednoduchým příkazem /party invite jméno_hráče (nebo kliknutím na kamaráda v menu PROFIL na lobby), automaticky se vám vytvoří vaše party, kterou můžete spravovat pomocí hlavního friends menu PROFIL na lobby. Pro spravování party použijte příkazy /party kdekoliv na celé síti serverů.

Jakmile budete mít někoho ve skupince, váš jakýkoliv pohyb mezi jednotlivými server přesune i celou vaši skupinku za váma, takže si můžete užít hru společně.

Pro opuštění party využij příkazu /party leave.

 

| CHATOVACÍ KANÁLY

Ano, jedna z nejlepších funkcí je bez pochyb sdílený chatovací kanál mezi servery, to znamená, že pokud je váš kamarád například na Skyblocku, můžete si s ním povídat klidně ze Survivalu, pomocí příkazu /fmsg jméno_hráče zpráva.

Také zde máme speciální chatovací kanály pro jednotlivé skupinky kamarádů (party), do kterého lze psát pomocí /party chat zpráva, taktéž se sdílí mezi servery.

 

| NASTAVENÍ

Veškeré funkce friend systému si můžete nastavit podle sebe pomocí hlavního menu friend systému PROFIL na lobby serveru v sekci nastavení. Volby můžete měnit i mimo lobby použitím příkazu /f settings. Nastavit si můžete například přijímání žádostí o přátelství, povolení kamarádům, aby se mohli teleportovat na stejný server, pozvánky do party, přijímání soukromých zpráv a spoustu dalšího.

 

| MENU PROFIL

Hlavní menu friend systému PROFIL na lobby slouží k jednoduchému a rychlému ovládání friend systému bez používání příkazů. Naleznete zde seznam přátel, veškeré funkce, nastavení, žádosti o přátelství a party panel. Pamatujte, že veškeré funkce friend systému lze také ovládat bez problému pomocí příkazů /f a /party po celé síti serverů.

 

Doufáme, že se vám friend systém líbí a že s ním budete spokojeni. Teď už stačí jen pobrat všechny kamarády a skočit do hry :)

x 2 x 9

Před 4 lety

Nise : )

x 1
Před 4 lety

 

 

x 2

#NaCagyho

🤣 Ten až moc chytrý 🤣

 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

noice

 

Před 4 lety

Good konecne se budu moci s kamosem dat do party

????

x 1
Před 4 lety

Jsem rád za vaší práci na novém friend systému. Ještě jsem ho neskoušel, ale doufám že bude dobře fungovat a bez bugů. (V dobrém smyslu. Jsme lidé a děláme chyby)

x 1
Před 4 lety

????super

Před 4 lety

Toto mi príde veľmi dobré.

Kto ste vy, aby ste odsudzovali život, ktorý žijem? Viem, že nie som dokonalý - a nežijem preto, aby som bol - ale predtým, ako začnete ukazovať prstami … uistite sa, že vaše ruky sú čisté!

Před 4 lety

SUPER

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

jak se v survivalu muzu portnout na meho spoluhrace ?

Před 4 lety