Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno pro hráče KingMaster_SK
Článek napsal Takamala

Takamala:

jsem rád za vaše názory, alespoň jste to ze sebe dostali
a btw. PozorNato, budu rád za tvou přihlášku do AT pokud máš tolik zkušeností

Ja som to písal na servery moderátorovy Fremr a on povedal že je pravda že je vás málo takže to je pravda čo sme vám napísali.

x 1 x 2

12 629 hodín na mc :)

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

pane PozorNato, tady si můžete podat přihlášku
https://trenend.eu/forum/view/35-dost-o-lenstv-v-at/

x 2
Před 3 lety
Takamala:

pane PozorNato, tady si můžete podat přihlášku
https://trenend.eu/forum/view/35-dost-o-lenstv-v-at/

Pekné od vás že ma chcete v AT :D Lenže nesplnam podmienky čo sa týka discordu a nemám čas tu byť cez den ale iba po večeroch :) nakolko cez den robím ale keby som mal viacej času tak s radostou podávam :)

x 1

Před 3 lety

no vidíte a já nic o tom, že Vás chci v AT nepsal :) to bych byl pak zaujatý
jen jsem psal, že si máte do AT podat přihlášku, je to dost velký rozdíl :)

x 2
Před 3 lety
Takamala:

no vidíte a já nic o tom, že Vás chci v AT nepsal :) to bych byl pak zaujatý
jen jsem psal, že si máte do AT podat přihlášku, je to dost velký rozdíl :)

Ja viem a ja vám hovorím že nesplnam podmienky ohladne discordu. Takze je zbytocne ju podavat ked bude zamietnutá ako 97% príspevkov na tomto fore :)

x 2

Před 3 lety
PozorNato:

Ja viem a ja vám hovorím že nesplnam podmienky ohladne discordu. Takze je zbytocne ju podavat ked bude zamietnutá ako 97% príspevkov na tomto fore :)

tak samozrejme že väčšina prihlášok je zamietnutá :) divíš sa? gramatické chyby, nespĺňajú buď podmienky, alebo min. počet slov, a väčšinou ich píšu deti (zhruba 10-12 rokov) čo si myslia že práca v AT je veľmi ľahká a proste pohodička chill :) Opak je ale krutou realitou. Prídu hráči čo majú za potrebu AT otravovať, alebo chodia do čakárne podať im nezmyselný vtip aby sa zasmiali, s nádejou, že ich vedenie vyhodí :))) Ďalej musia dennodenne riešiť nahlásenia hráčov, unmuty/unbany, nezmyselné thready a pod. Musia bohužiaľ zažívať aj takých čo ich ohovárajú (skôr osočujú) v threadoch, a následne sa hnevajú keď im nevyhovia, že KingMasterSK. Riešia scammerov, mamlasov, cheaterov čo majú chuť kaziť hráčom zážitok z hry, a maximálne im znepríjemniť deň. Do toho celého, majú aj svoj vlastný život a starosti. Týmto faktom, drvivá väčšina haterov tuto AdminTeamu, pohrdá lebo pravdu ani počuť nechcú. Niekedy bohužiaľ pravda bolí.

x 2

Neštvi ma kyde

BrawlCraftMC:

tak samozrejme že väčšina prihlášok je zamietnutá :) divíš sa? gramatické chyby, nespĺňajú buď podmienky, alebo min. počet slov, a väčšinou ich píšu deti (zhruba 10-12 rokov) čo si myslia že práca v AT je veľmi ľahká a proste pohodička chill :) Opak je ale krutou realitou. Prídu hráči čo majú za potrebu AT otravovať, alebo chodia do čakárne podať im nezmyselný vtip aby sa zasmiali, s nádejou, že ich vedenie vyhodí :))) Ďalej musia dennodenne riešiť nahlásenia hráčov, unmuty/unbany, nezmyselné thready a pod. Musia bohužiaľ zažívať aj takých čo ich ohovárajú (skôr osočujú) v threadoch, a následne sa hnevajú keď im nevyhovia, že KingMasterSK. Riešia scammerov, mamlasov, cheaterov čo majú chuť kaziť hráčom zážitok z hry, a maximálne im znepríjemniť deň. Do toho celého, majú aj svoj vlastný život a starosti. Týmto faktom, drvivá väčšina haterov tuto AdminTeamu, pohrdá lebo pravdu ani počuť nechcú. Niekedy bohužiaľ pravda bolí.

A kolko ludí 18+ čakáš v mc? to je tak 5% to vsetkých hráčov :D tak sa preber prosím ta na na kazdom servery sú deti v admin teame a dokonca na vela serveroch su od 13-15 ročný ktorý boli o dosť lepší ako tento admin team :D vždy pomohli a radi pokecali super ludia. Nie jak tu kde sa hrajú na moc vážných a vysoko postavených ludí :) Admin si má vážiť každého hráča nie iba kamošov

x 2