PozorNato:
Dobrý den,Takamala
To že vás to mrzí je váš problém ja súhlasím s hračom KingMasterSK pretože má pravdu. Je vás hrozne málo v admin teame sami vôbec nestíhate viete že máte prísne podmienky a raz za 100 rokov niekoho vezmete k sebe do admin teamu a tak to potom vyzerá. Ja ked sa chcem poradit s adminom na servery a napíšem vám súkromnú správu ani mi neodpoviete to iste aj Fremr niečo sa chcete poradit a on vás hned odkopne ale ked vám napíše niečo váš kamarát alebo niekdo známejší hned mu odpisujete a kecáte to je sranda že? Prečo ked sami viete že je vás málo tak nedáte miernejšie podmienky? Nič v zlom ale na tomto servery je velmi vtipný admin team Moderátory sú iba 2 s toho odpíše niekedy len Fremr vy neodpisujete vôbec. Helper je iba jeden jedíný a to hlavný :D ako to že je iba hlavný helper a nikoho pod sebou nemá? Kdo to vymyslel? :DD Prečo nedáte miernejšie podmienky a naberete helperov ktorý budú pod hlavným helperom a ten ich bude viesť načo je hlavný helper ked nikoho nemá? To mi nedáva žiadny zmysel. Dalej to vidíte na fore 90% príspevkov je zamietnutých všade tá istá veta. Aj ked niekomu odpíšete pôsobí to dosť arogantne pretože sa s tým hráčom ani neporadíte ani nič iba ho odkopnete ako psa. Tuto na fore v obecnej diskuzií odpovedá iba majitelka na uplne somariny niekdo sa pýta ako sa prihlási na server alebo inu odpoved ktorú vie skoro každý a odpovedá mu nato majitelka prečo tu nie je nikdo kdo by odpovedal za nich? Ten hráč potrebuje pomoc nato by mal byť helper lenže ked si pozrieme helper team je tu iba jeden helper ktorý je hlavný helper a nikoho tu nemá :D. Máte velmi zle spracovany celý admin team a potom sa čudujete že vás ludia nemajú radi a chcu abyste skončily v admin teame. Na takéto veci ako na odpovedanie na lahke otázky naberte do teamu helperov ktorý sa budú starať o forum a pomáhanie hráčom na servery nato má byť helper. Moderátor môže riešiť bany a banovať a majitelia majú riešiť iba tie najdolezitejšie veci napr. ked nepríde rank alebo niečo také. Prešiel som velmi vela serverov a všade mali usporiadany admin team dokonca aj na servery kde hralo 15 hráčov :D Vy ste velký server ktorý sa stále rozrastá tak na tom zapracujte miesto vypisovania že čo majú hráči v podpisoch namiesto toho abyste nad tým zamysleli a skúsili niečo navrhnúť majitelom na porade (pokial vobec nejake robíte) tak by to bolo super. Ked som si minule písal s moderátorom Fremr tak on tiež povedal že je vás málo a zišlo by sa mať viacej členov s ktorými si dáte poradu. To isté aj s tým banom hráča Legendario ja viem môže mi to byť jedno nepoznám ho ale je to do očí bijúce že dostal ban neprávom za 2 písmená dostane on ban na týžden a druhý hráč napíše to isté a nedostane nič mne ako obyčajnému človeku ktorý rozmýšla na normálnej úrovni tento ban nedáva absolútne žiadny zmysel. A ked sa nato chcem priatelsky spýtať Moderátora Fremr tak mi napíše že sa nemám právo starať do banov a ukončuje diskuziu. Prečo si ma najprv Fremr nevypočul a normálne nad tým neporozmýšlal? Ja som mu chcel poslat ten prípad kedy hrac predrazenyjogurt urobil to isté čo Legendario a nič nedostal vý sám ste napísal že neni menovaný server neni reklama tak kde je problém? To teraz za každé 2 písmenká budete banovať? Napíšem skratu MG a dostanem ban? Keby napísal celé meno servera alebo ip servera nepoviem ale toto by aj opica pochopila že je to naozaj ban neprávom. A to takéto skúsenosti nemám ja to ich má velmi vela ludí preto vás nemajú radi preto si dá KingMasterSK aby helper odišiel lebo má s ním určite podobné skúsenosti ako ja. Miesto písanie ako vás mrzia takéto veci si radšej dajte poradu o tom ako naplniť admin team aby išiel ako má pretože u mna máte hodnotenie admin teamu na bode mrazu. Nechcem vás nijako uraziť ani to nemyslím nijak zle ale mali by ste aj vy celkovo zmenit svoje správanie. To že vám kamaráti povedia že ste najlepší tak to neznamená že to tak naozaj je. Tak sa prosím preberte. A ked mí dáte za toto ban čo som napísal tak sa budem na vás iba smiať pretože potom pochopím že je to zbytočné ako hádzať hrach na stenu.
Dakujem za prečítanie s pozdravom.
Ďakujem že somnou súhlasíš to isté ja. Mal som bugnutý chat, videl som chat z nemenovaného serveru na Q, bol tam Fremr a ani mi nepomohol a dal mi ban???
Potom nahlásim hráča predrazenyjogurt čo napíše to isté a napíše takamala že bol potrestaný ale nedostal žiadny trest? možno iba mute na 3 hodiny a to je čo za trest? Máte to to nezrovnané ak by sem prišiel nejaký rozumný človek hneď by spravil kompromis peparaka vyhoďme, zoberme BoEliret na hlaváka atd....
A teraz ak mi za to dáte permu budem sa smiať.
Akože @PozorNato preto to veľa ľudí nerobí lebo im za to ZorT neplatí ale viem že platíte hosting cez 10k kč mesačne (hovoril to v podcastu u bigeho ZorT)
ale vy zarábate cez 15k mesačne...
Zdá sa mi že builderov platíte ale helperom neplatíte?
Potom píše mi rixboo že mu zort hovoril že chcu predbehnúť nemenovaný server začínajúci na Q ale to sa vám nikdy nepodarí ak nezačnete sa o ten AT starať a začnete pracovať aby neboli na servere lagy.
Vám by bolo dobre ak hráte a každú hodinu spadne sacred?
Popisok som si odstránil ale @Takamala keď už tak tak sa prosím nauč písať moje meno lebo ja nikde v mene _ nemám...
Plno súhlasím z pozornato.
Starajte sa o AT a začnite pracovať aby neboli lagy a hlavne nezamietajte všetko lebo vám začne umierať popularita keď z 600 hráčov zabanujete 200 a ešte im to zamietnete.
Toto neberte ako hate ale konštrúktivnu kritiku.
Ďakujem.
Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.
Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O