Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno to Leyji
Článek napsal Vicious_Prince

Jelikož jsi uzamkla ten topic, píšu to sem.. Do pm psát nechci, protože na ty stejně nereaguješ, nechápu pak na co tu jsou, zbytečně zahlcené forum pak.

 

@Leyji

nevím, ale v posledních changelozích jsou vidět nějké úpravy v survivalu.. 

Třeba si někde něco špatně přepsala nebo já nevím. Jen tvrdím, že od posledních updatů jsou problémy s ah... nebo například položím armour stand a zmizí... Podotýkám, jdu s tím na /rtp abych měl jistotu že nikdě není žádný hologram, cargo manager, jiný armour stand... A stejně zmizí. Včera začal blbnout /ah expired.. shodou okolností, včera jsi dělala nějaké updaty viz changelog 8.2., kde sice není zahrnuté nic ze survivalu, ale vzhledem k tomu, že jsi včera něco někde upravovala a najednou přestala fungovat aukce jak má? 

Mě se neptej kde jsi co dělala, to musíš vědět ty xD

 

 

???????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????? - Ⓘ ⓓⓞⓝ'ⓣ ⓒⓐⓡⓔ

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Asi tak no a nechápu tedy když máte "nejlepší server co zatím je na čem jedou SG když tam je 10x víc lidí než tu.. .

Před 4 lety

PS neber to jako reklamu ale přirovnání 

x 1
Před 4 lety

Nevím kolikrát to sem mám ještě psát, přijde mi, že tu odpovídám pořád na ty jedny a ty samé otázky od dvou lidí pořád dokola. Na survivalu se nic neupravovalo ani neupdatovalo, pouze se nějakým způsobem samy rozbily aukce, po restartu již bylo vše v pořádku. S tím armorstandem... jakou používáte verzi minecraftu? Může to být totiž způsobené protocol hackem, kdy se ne všechno zobrazuje správně jiným verzím než je verze serveru (1.12.2), tak zkuste to. Pokud ani to nebude fungovat, velice se vám omlouvám, ale nejspíš si nevystavíte brnění.

@Jackieee pokud myslíte minihrový server Survival Games, tak vám řeknu naprosto přesně, proč jim to nelaguje. Tak začneme třeba zaměření serveru. Jejich server je zaměřený POUZE na Minihry, každá minihra je rozdělená na více než 50 serverů, každá hra má svůj vlastní server, kde je online maximálně 50 hráčů najednou, je tam minimum entit, mobů, hopperů, chestek, pistonů, redstonu, pouze tam běhá pár lidí a mlátí do sebe, nic náročného. Každý ten server má alokováno méně jak 2 GB paměti RAM. U nás je přesný opak, server je zaměřen na survival, tudíž máme jeden server pro dané odvětví (survival, skyblock, ...), kde jsou uloženy kvanta dat, které se stále načítají a zapisují, na Survival serveru máme alokováno 20 GB, počet entit se každých 5 minut vyšplhá až k 15 tisícům a to nepočítám tile-entity jako jsou hoppery, chestky apod. Také tam jsou obří farmy na spawnery, které také způsobují lagy. Server optimalizujeme stále a pořád ale při takových počtech to nejde absolutně uvést do takového stavu aby tam bylo stabilně 20 TPS, jediná možnost už je ten dedikovaný server, který tu už zmiňuji po 155. Prosím nevytvářejte další články o tomto tématu, jinak to budu brát za dupe topic. Pokud něčemu nerozumíte, vygooglete to, nemám celý den jen na to vám tu vysvětlovat, proč nemáme hardware z roku 2150.

x 1

Před 4 lety

Rozdíl je v hostingu, jak už tady bylo někde zmíněné, Trenend nejede na vlastním serveru, ale přes Fakahedu, tudíž se musí dělit o prostor s dalšími servery. 

???????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????? - Ⓘ ⓓⓞⓝ'ⓣ ⓒⓐⓡⓔ

Před 4 lety

Mám 1.12 od té doby co jsi mi řekla, že jí potřebuju na autologin. 

???????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????? - Ⓘ ⓓⓞⓝ'ⓣ ⓒⓐⓡⓔ

Před 4 lety

A myslíte že Survival Games to mají jinak? :D

Před 4 lety

Co rozdělit survival na cca 3-4 světy (servery) a nějak je propojit Multiversem nebo tak něčím? Xd Já tomu nerozumím, ale Trenend mě baví, škoda že není 100% všechno funkční, ale rád bych tu zůstal a hrál u vás co nejdéle, tak se omlouvám, že se snažím upozorňovat na problémy ????

???????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????? - Ⓘ ⓓⓞⓝ'ⓣ ⓒⓐⓡⓔ

Před 4 lety

Fakaheda je nejlepší hosting v česku vůbec, ostatní jako Hicorie apod. nesahají ani k 50 % toho, co nabízí fakaheda. Shared hosting je pro většinu serverů naprosto dostačující, Survival Games mají na jednom dedikovaném serveru více jak 50 samostatných minecraft serverů.

x 1

Před 4 lety

Rozdělit survival server není prakticky možné, jelikož by hráči nemohli mezi sebou interagovat, jak jsem již řekla, interakce mezi hráči je velice důležitá vzhledem k tomu, že se na serveru obchoduje o sto šest, server má ekonomické zaměření, tímto bychom tuto možnost dramaticky změnili a to, co je teď možné, by po rozdělení uplně postrádalo smysl. Veřte, že dedikovaným serverm se situace mnohonásobně zlepší.

Před 4 lety