Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Bug v /ah
Článek napsal kilmen123

Zdravím měl jsem věci v /ah jak jsem si je oddělal tak by se mi měli ulozit do vyrušene věci ale jak jsem kouknul tak nic níc tam nění a nikde proste to zmizlo vše tak že prosim  o vyřesení stalo se to cca pred 25m (kdybych tam měl blbosti neresím to ale jako 8x spawner IG fly na 10h 2x spawner key ..)

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

máte nějaké důkazy?

Před 4 lety

nemam jak dolozit dukazy nefotim si to co dávam do /ah nikdy jsem nevedel ze aj v /ah jde něco bugnout se 

Před 4 lety

Pokusím se dohledat v logu. Mezitím mi můžete napsat souřadnice X Y Z truhly, do které mám věci navrátit.

Před 4 lety

Souradnice X 1414,762 Y 68,50 Z -7630,200

Před 4 lety

a stále furt to nejde , možna to nejde nikomu ted když někdo smaze veci z /ah tak se mu neojbeví v vyrušene věcí

Před 4 lety

Dobrý den,
mně to funguje v pořádku.

29/12/2019 - 6/3/2020

Před 4 lety

už to jde taky mně ale predtim to nefungovalo a nebyl jsem sam aj někdo tam měl TT luk a taky se mu to buglo .. 

Před 4 lety

@Leyji

Nevím co s tím děláš, ale po každém "updatu" se ti něco porouchá.. Vždyť to ah buguje jak svině, stačí dát jen item do ah a pak ho odebrat a když se podíváš do expired, nic tam není. 

Přišel jsem takhle o dva klíče epic a jeden ultra, nechci náhradu, ale prosím o fixnutí tohoto problému, ještě do včerejšího rána šla aukce v pohodě. 

x 1

???????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????? - Ⓘ ⓓⓞⓝ'ⓣ ⓒⓐⓡⓔ

Před 4 lety

@Vicious_Prince když jste tak chytrý, moudrý a všechno znáte, tak mi tedy poraďte, co jsem na server za poslední dva dny přidala, a co to mohlo způsobit. Děkuji.

@kilmen123 věci vám navrátím do truhly. Omlouvám se.

Před 4 lety