Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Bugy na webu
Článek napsal MCCZ

Verze vašeho klienta (+případné modifikace): Google Chrome Version 87.0.4280.88 (Official Build) (64-bit)
Platforma: Web
Popis chyby: Když jdu do f12, tak když se kouknu do konzole je tam copyright, přičemž zde na stránce je copyright váš. Koukal jsem se na tvůrce šablony, a má tam jesně uvedeno, že tento web nesmíte považovat za váš vlastní. Jenže to vy tu jako copyright máte dokonce i s právama.
Jak chybu replikovat? (opětovně projevit chybu): Mačkat na klávesnici F12 a být zvědavý.

Případné videonahrávky/snímky obrazovky: Template Web: Zde Screenshot: Zde Screenshot konzole webu: Zde

Prosím o vyřešení, nechci abyste měli problémy vy. ne já.

MCCZ was here

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Ještě chci dodat, že na hodně stránkách / podstránkách jsou drobné překlepy. Jen už nevím na jakých, testoval jsem to dnes ráno, kdy jsem byl na mobilu. Např: Všechna práva vyhrazensa. (pouze příklad, nikoliv chyba)

MCCZ was here

Před 4 lety

Jen ještě, odkud vím že to porušujete je footer webu :). Pokud vím, copyright je celkem důležitou součástí, a pokud se poruší, může být i hodně špatně pro vás. 

Preji hezký den Leyji v opravování a proseb k Xemahovi (autorovi tohoto templatu). :)

MCCZ was here

Před 4 lety

Dobrý den,

nejedná se o chybu serveru, zřejmě nevíte, k čemu slouží copyright ve footeru stránky. Copyright tam totiž ani nemusí být, dává se tam jen "ze zvyku". Pod copyright Trenendu spadá obsah našeho webu, nikoliv šablona. Šablonu máme zakoupenou a nikde ji nevydáváme za vlastní. Jiné by bylo, kdybychom měli ve footeru napsáno, že web byl vytvořen námi, nebo něco podobného. Nepleťte si prosím pojmy, s tvůrcem šablony Xemah, jsem již delší dobu v kontaktu a již několikrát na web přistupoval a neměl s ničím problém.

Děkuji za pochopení.

Před 4 lety