Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno otazka
Článek napsal danek22

danek22

mam otazku,proč je za jedno porušení pravidel hned perma ban a uz se na server nemuzu vratit.

chapu,když poruším pravidlo sem potrestan ale proč nemužete dat ban třeba na měsic. 

at se prostě mužu na server jestě nekdy vratit. děkuji za odopoděd

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

protože jsem porušil pravidlo a dostal jsem perma ban .

A už se tam nemužu vlastně nikdy vratit??

a chci se jěstě zeptat jestli bývá někdy odbanovaní všech učtu.

děkuji

Před 4 lety

Urcite dakedy unbannu, nwm podla toho co si spravil

Před 4 lety

O unban jsem požadal zamitlo se.

Před 4 lety

Dobrý den,

pokud jste porušil vážně pravidla či pravidlo, byl jste zabanován v souladu s banovací tabulkou, která je přístupná pouze pro členy admin týmu. Pokud vám byla unban žádost zamítnuta, budete se s tím muset smířit a zamyslet se nad svými činy.

Přeji hezký zbytek dne.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

dobrý večer,

chapu že jsem za porušení pravidla potrestan banem.

Mě spíš vadí že ten ban není třeba na měsic,nebo že bych si mohl založit nový učet.

Protože tam mam nahrano 130hodin dal jsem do toho nějaké penize a nemužu už se tam vlastně

nikdy vrátit jen kvuli jednoho porušení.děkuji

Před 4 lety

§3 Pravidla VIP a veškerých plateb 

Obecná pravidla

1. Platba za jakýkoliv VIP Rank, Truhly, Tokenů, ... (dále jen "výhody") je považována jako příspěvek na provoz a rozvoj serveru.
  2. Zakoupením výhod ve hře za reálné peníze hráč souhlasí s porušením zásad společnosti Mojang. Náš server není žádným způsobem spojen a není součástí společnosti Mojang AB.
  3. To, že si hráč zakoupí výhody, neznamená, že nemůže být nijak potrestán v souladu s pravidly.
  4. Doba trvaní po sobě zakopených VIP Ranků se nesčítá!
  5. Hráč nemá právo na navrácení peněz za zakoupenou SMS. Zakoupením se hráč zříká nároku na vrácení peněz za odeslanou SMS.
  6. Hráč nemá právo na navrácení peněz v případě platby přes PayPal. Jakýkoliv pokus o refund bude trestán permanentním banem.
  7. Vedení serveru si vyhrazuje právo na odebrání výhod za porušení pravidel, případně při ukončení celé sítě TRENEND.EU
  8. Provedením platby souhlasíte s pravidly serveru.
  9. Vedení serveru si vyhrazuje právo na změnu benefitů VIP Ranků, kurzů tokenů, obsahů truhel, ...
  10. Za špatně napsanou SMS neručíme!
  11. VIP Ranky nelze přenášet z jednoho nicku na druhý, vyjímkou je pouze změna nicku u originálního minecraft účtu nebo překlep při objednávce.
  12. Veškeré reklamace lze podat prostřednictvím fóra nebo discord serveru.
  13. Crates, neboli truhly nejsou považovány jako hazard, jelikož je vždy zaručená výhra výhody nebo předmětu, který odpovídá ceně klíče.
  14. Server nenese žádnou odpovědost za to, jak hráč naloží s herní měnou, kterou si zakoupil.
  15. Hráč je povinen si před otevřením truhly překontrolovat, jestli má v inventáři dostatek místa na výhru.

A porušil jsi 21. pravidlo v "Obecná pravidla"

"Je přísně zakázáno jakýmkoliv způsobem obchodovat s výhodami na serveru, herními účty, herní měnou a předměty za jakoukoliv jinou měnu než je herní ekonomická měna sítě Trenend."

Je to jedna ze dvou věcí, které jsou přísně zakázané, nedivím se že jsi dostal permu, tak se s tím už smiř a vezmi si z toho ponaučení, až budeš zase někde hrát :)

???????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????? - Ⓘ ⓓⓞⓝ'ⓣ ⓒⓐⓡⓔ

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

....

Před 4 lety