Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Důkaz o obchodu za reálnou měnu
Článek napsal TwizzBee

Zdravím PepaRak198279, ještě by mě zajímal důkaz o platbě, kterou jsem měl tedy poslat hráči REEMY06 :) Chci pravý důkaz o tom, že jsem mu poslal peníze, a důkaz o tom, že tyto klíče na screenu jsou nabugované, a nejsou to vote keys: https://ctrlv.cz/EL18

x 3
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

môj nazor je taký že twizzbee má pravdu videl som dôkazy ktoré k tomu boli a nejsu podľa mna jasne take screeny viem spraviť aj ja a nahlásiť random hráča a bude mat permu alebo ako?

x 1
Před 4 lety

Myslíš že to někdo bude řešit, jak to je doopravdy? NE. reemy mu poslal několik upravenych screenu, ale nikdo nic neřeší... 

x 1
Před 4 lety
TwizzBee:

Myslíš že to někdo bude řešit, jak to je doopravdy? NE. reemy mu poslal několik upravenych screenu, ale nikdo nic neřeší... 

Zdravím, Vaša neznalosť v pravidlach Vás neospravedlnuje pekny zbytok rána

neviě ako to presne je

jejo

Před 4 lety

Ale hlavne aj to že ty si človek ktorý podporoval trenend veľmi veľa proste tolko eur si dal do trenendu že by si to mali vážiť a nie dať ti permu nepravom 

x 1
Před 4 lety
Saywari_:

Ale hlavne aj to že ty si človek ktorý podporoval trenend veľmi veľa proste tolko eur si dal do trenendu že by si to mali vážiť a nie dať ti permu nepravom 

Presne tak

jejo

Před 4 lety

I kdybych dal do toho serveru 100k, tak ti daji permu, a nic neřeší, lituji, že jsem tady těch 10k utratil...

Před 4 lety

Já také dostal permu, za obcházení banu a zneužívání bugu. Ten den jsem byl u mého prarodiče, kde je špatná wifi, tak jsme si s bratrancem řekli, že si zahrajeme, ale wifi byla špatná, takže se nám to sekalo, poté bratranec dostal ban za speed na ThePit, ale žádné hacky nepoužíval, jelikož jsme byly na stejné IP, takže jsem dostal ban. Když jsem na forům napsal, že žádné bugy jsem nezneužíval, ani neobcházel ban. Peparak to nechtěl řešit, takže mi napsal, že neznalost pravidel mě neomlouvá, lituji těch 100 kč a 400 hodin, které jsme do Trenendu dal, teď jsem si zhlédl videa od nejmenovaného YouTubera, dělal hate o Trenendu, o všem souhlasím, prostě jsem s Trenendem skončil, jsem za tu permu rád, aspoň jsem na jiném serveru, kde je super komunita. Trenend má asi tu nejtoxičtější komunitu ze všech.

Před 4 lety

Zdravím, tato sekce neslouží k řešení tohoto problému. Důkaz je platný - Pravidla - Práva a povinnosti Admin Teamu a Vedení serveru - Člen AT má povinnost připojovat důkazy k banům, tyto důkazy mohou být starší než 14 dní. Přeji hezký večer.

x 1
Před 4 lety