Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno pomozte ♥
Článek napsal shebik

staval som si na svojom novo kúpeného dome SF položil som si stroje na strechu a potom som išiel robiť pod zem svoj obchodík ale zrazu som mal lag a zmizli mi zavalitý keď som vyliezol pridal som k strojom solar panely kapacitator a regulator ale stroje nefungovali žiadny boli tam len bloky nič viac

prosil by som vysvetlenie, či za to môže ten lag a čo to bolo za lag

ďakujem pekný zvyšok dňa ♥♥♥

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý deň. 

Není to lag ale bugol sa vám ten stroj a stála sa z toho hlava. 

Prajem zbytok krásneho dňa. 

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 4 lety

ne nestali se mi z toho hlavy ale obyčejné bloky :(

Před 4 lety

Dobrý zmizlo mi 39 spawnerov zo skyblocku dawn jeden deň som dostaval farmu na skeletonov umiestnil som ich tam tie spawnery a na druhý deň tam bol iba jeden nechápem to lebo na vyťaženie spawnerov mám právo iba ja takže to musí byť nejaký bug skúsil som ten jeden aj vyťažiť crowbarom ale stale to ukazovalo že je len jeden a ešte jednu vec som urobil kupil som jeden skeleton spawner a dal som ho do neho že či sa nenačítajú nejako a nič teraz mi to ukazuje že tam mám dva a toto ma trochu dosť odrádza v hraní na servery lebo čo ak sa to stane aj na budúce.

Před 4 lety
jouik:

Dobrý zmizlo mi 39 spawnerov zo skyblocku dawn jeden deň som dostaval farmu na skeletonov umiestnil som ich tam tie spawnery a na druhý deň tam bol iba jeden nechápem to lebo na vyťaženie spawnerov mám právo iba ja takže to musí byť nejaký bug skúsil som ten jeden aj vyťažiť crowbarom ale stale to ukazovalo že je len jeden a ešte jednu vec som urobil kupil som jeden skeleton spawner a dal som ho do neho že či sa nenačítajú nejako a nič teraz mi to ukazuje že tam mám dva a toto ma trochu dosť odrádza v hraní na servery lebo čo ak sa to stane aj na budúce.

Vytvořte vlastní thread v sekci Chyby na serveru a nepište pod thready staré 10 měsíců.

Před 4 lety