Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban: 3rr0rCZ (Nepovolené modifikace - AC)
Článek napsal 3rr0rCZ

Nick / Jméno na serveru: 3rr0rCZ

Člen A-Teamu který udělil ban: BoEliret

Platforma: Minecraft

Důvod banu: Nepovolené modifikace (AC-Dawn)

Vaše vyjádření/ospravedlnění: Dobré ráno, nyní zde popíšu jak přesně došlo k tomuto trestu, jak vlastně vypadal z mé strany a podrobnosti.

Hraji na vašem serveru chvíli s mým kamarádem, doma se nudíme protože nám zavřeli střední školy jako všem ostatním. 

Bylo již po půlnoci skoro jedno ráno a já dostal ban za: "Nepovolené modifikace".

Zabíjel jsem Iron golemy na jednom veřejném warpu, kde nikdo nebyl.

A vlastně proč píšu tuto žádost? Již na několika serverech se mi stalo to stejné, jde o to. Že se nejedná o AC ale o zatíženou myš.

Zatížil jsem si levé tlačítko myši a kurzor namířil na moba, aby klikání pokračovalo použil jsem trojklik, který také není zakázaný na všem serveru.

Pravidla jsem si přečetl a myslím si, že pravidlo o zatížené myši jsem nenašel ani jakýkoliv druh AFK.

Myslím si, že by bylo férové si o tom osbně promluvit třeba na Discordu, nebo tak.

Určitě bychom se dokázali domluvit, blíže si o tom promluvit a také to dokázat a prokázat jak to přesně funguje.

Myslím si že vzhledem k mému věku, zde nepotřebuji lhát nebo jinak přetvářet situaci, video jsem již také viděl.

Děkuji za přečtenía naslednou odpověd s pozdravem, Stanislav.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den, ban máte právem. Jestliže jste si opravdu poctivě četl pravdila, tak jistě víte o pravidlu 31. které říká: Je zakázáno využívat autoclickerů, jakýchkoliv nastavení na myši/ve hře, či jakékoliv zablokování tlačítka myši, které umožňují automatické klikání či držení tlačítka (těžení, zabíjení, ...) během nepřítomnosti ve hře. Toto pravdilo jste porušil. Žádost tedy zamítám.

x 1
....        časy se mění, stejně jako lidi. MINECRAFT je jen hra, a tou také zůstane...
. .  7.6.2020- Builder first fail, 2.8.2020- Builder second fail, 9.9.2020- Builder
unsolved, 4.6.2021- Builder
. . . 16.9 - 28.11.2020 Mod, 26.2.2021- now Mod
BAF ♡ 
Před 4 lety