Nick / Jméno na serveru: 3rr0rCZ
Člen A-Teamu který udělil ban: BoEliret
Platforma: Minecraft
Důvod banu: Nepovolené modifikace (AC-Dawn)
Vaše vyjádření/ospravedlnění: Dobré ráno, nyní zde popíšu jak přesně došlo k tomuto trestu, jak vlastně vypadal z mé strany a podrobnosti.
Hraji na vašem serveru chvíli s mým kamarádem, doma se nudíme protože nám zavřeli střední školy jako všem ostatním.
Bylo již po půlnoci skoro jedno ráno a já dostal ban za: "Nepovolené modifikace".
Zabíjel jsem Iron golemy na jednom veřejném warpu, kde nikdo nebyl.
A vlastně proč píšu tuto žádost? Již na několika serverech se mi stalo to stejné, jde o to. Že se nejedná o AC ale o zatíženou myš.
Zatížil jsem si levé tlačítko myši a kurzor namířil na moba, aby klikání pokračovalo použil jsem trojklik, který také není zakázaný na všem serveru.
Pravidla jsem si přečetl a myslím si, že pravidlo o zatížené myši jsem nenašel ani jakýkoliv druh AFK.
Myslím si, že by bylo férové si o tom osbně promluvit třeba na Discordu, nebo tak.
Určitě bychom se dokázali domluvit, blíže si o tom promluvit a také to dokázat a prokázat jak to přesně funguje.
Myslím si že vzhledem k mému věku, zde nepotřebuji lhát nebo jinak přetvářet situaci, video jsem již také viděl.
Děkuji za přečtenía naslednou odpověd s pozdravem, Stanislav.