Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno pokračování na soulbound
Článek napsal CAPS123987

Dobrý den, zde je proračování na článek soulbound. zde je seznam věcí které mi zmizeli na videu vše je zde jen jednou : video(v shulker boxu bylo 6 stacků raketek s výdrží 3) 

mockrát děkuji za navrácení, trvalo mi dlouho než jsem je získal.

CAPS123897 

snažit si pomáhat je super

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

prosím

Před 4 lety

prosím o navrácení těchto itemů night vision gadget,soulbound dia chestplate s lucky enchantama, soulbound dia kalhoty s lucky enchantama, soulbound dia boty s lucky enchantama, lucky helma, elytra, shulker box se 6 stacky raketek s výdrží 3, explosive pickaxe, lumber axe, luk s infinyty 2, punch 4, flame2, power 2, unbreaking 3, lopata efficiency 6, unbreaking 5, sekera, efficiency 6, unbreaking 5, sharpness 3, krumpáč  efficiency 12, unbreaking 8, fortune 4, tinker meč level 27 se soulbound. opravdu prosím o navrácení trvalo mi dlouho než jem to vše pozbíral děkuji

Před 4 lety

Dobrý den,

je mi líto i když video je kvalitní a je vidět jaké věci jste měl. Nesplňuje pravidla a tím není brán jako platný důkaz. Důkaz musí obsahovat datum i čas. Dávám vám možnost sem přidat nový důkaz, který bude splňovat pravidla. Do té doby vám nic nevrátím.

Před 4 lety

zde přidávám :video: kde je vidět čas kdy ještě mám všechny věci u sebe čas odpovídá napsání článku :soulbound: samosřejmě s menším spožděním kdy jsem tamten článek napsal zde je vidět kdy jsem ho napsal : obrázek

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

prosím o navrácení těch věcí tento topic je tu již dlouho

Před 4 lety

Navráceno

Před 4 lety