Zdravím,
chtěl bych si promluvit o aktuálních problémech serveru, ts..a další
Začnu teamspaeakem. Na ts v pravidlech je napsané, že musíš mít nick stejný ve hře i na ts. Psal jsem jedinému Adminu a ten mě poslal někam i ve hře na hcf. A na konci pravidel je napsané, že neznalost pravidel se neomluvá a co když pravidla neznají ani admini?
Důkaz: https://ctrlv.cz/1svy
Další problém na ts je, že nikomu z AT nejde psát, takže jak si máme žádat o ranky? (legend, ultra..)
Tím se pojí další věc, uprostřed hry, když jsem hrál, mě ryzaaa_ moovnul k němu do roomky, i když jsem ho o to neprosil ani nepožádal, poté co jsem mu to řekl, jsem došel zpátky k sobě do roomky, ale ryzaaa_ moovnul sebe a hráče Fraxino k nám. Po pár minutách odešli, ale udělali dost škody tím, že jsme zrovna potřebovali komunikovat a neřešit kraviny.
Nevím u vás, ale admin by se měl nějak, chovat a měl by být něco jak "policie", ale když uvidím na ts něco takového, tak mi to příjde dost dětínské.
Důkaz: https://ctrlv.cz/tTXz
Tak jdeme na HCF..
Možná by nebylo od věci popřemýšlet na zvětšení PT 2 a SH 2, protože classa GHOST je neskutečně broken. Je dost na nic, když vás takový týpek dá na tři rány a ani healovat se nestíháte
Měli by se určit časy KotH, příjde mi že se zapínaj, jak se někomu hodí (mrk mrk)
BANY/MUTE/WARNY
Byl jsem svědkem, kdy nějakej hráč, dostal ban, protože ho někdo z frakce AT viděl běhat rychle, Bez jakéhokoliv ověření, jestli ten hráč něco má, dostal ban, o pár hodin dostal od Lucky unban, ale takových případů je víc, akorát se o ních nemluví a neřeší se to.
Už jsem mockrát zažil, jak hračí z frakce AT nedostali warn za sprosté slova...atd až po spamu hráčů na serveru, že má dostat warn, ho dostali a jejich výmluva, proč ho nedostal hned, je "jsem tu nebyl"... už je to až moc podezdřelé.
Hráči z AT si dovolují až moc, protože ví, že maj za zadkem někoho kdo je podrží a nějak zachrání pomocí práv a výhod.
Mělo by se promluvit s hráčema z AT, protože oni jediní chodí po spawnu a zabíjejí nové hráče, kteří vycházejí ze spawnu a ještě k tomu napíšou "1v1?" a pak z pozarohu na něho vyběhne dalších 5 lidi. S takovou tu nikdo nebude hrát a to si myslím že nikdo nechce. Vím že se to smí a je to povolené, ale ATmu by se mělo nějak důvěřovat a měli by se starat o hráče, nemyslím to tak že jim budou dávat věci, ale že poradí, pomůžou..atd.
Mělo by se udělat že AT by měl být proti sobě jako frakce. Protože teď tu jsme všichni vs AT a mělo by to být "všichni proti všem".
Ještě bych si chtěl postěžovat na naše jediné dva adminy. Ignorují hráče, vysmívaj se, ale měli by spíš uklidňovat situaci, dělat nějaké fórky..atd. A místo toho tu máte jednoho, co banuje každého kdo je lepší než on a druhého, kterému je 12.
Doufám, že nedostanu odpovědi typu "Né všechno je pravda" , ale že dostanu smyslupné odpovědi, které budou dávat smysl a někam se posunem.