Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Arogance AT, využívání práv, a problémy
Článek napsal salasta

Zdravím,

chtěl bych si promluvit o aktuálních problémech serveru, ts..a další

Začnu teamspaeakem. Na ts v pravidlech je napsané, že musíš mít nick stejný ve hře i na ts. Psal jsem jedinému Adminu a ten mě poslal někam i ve hře na hcf. A na konci pravidel je napsané, že neznalost pravidel se neomluvá a co když pravidla neznají ani admini?

Důkaz: https://ctrlv.cz/1svy

Další problém na ts je, že nikomu z AT nejde psát, takže jak si máme žádat o ranky? (legend, ultra..)

Tím se pojí další věc, uprostřed hry, když jsem hrál, mě ryzaaa_ moovnul k němu do roomky, i když jsem ho o to neprosil ani nepožádal, poté co jsem mu to řekl, jsem došel zpátky k sobě do roomky, ale ryzaaa_ moovnul sebe a hráče Fraxino k nám. Po pár minutách odešli, ale udělali dost škody tím, že jsme zrovna potřebovali komunikovat a neřešit kraviny.

Nevím u vás, ale admin by se měl nějak, chovat a měl by být něco jak "policie", ale když uvidím na ts něco takového, tak mi to příjde dost dětínské.

Důkaz: https://ctrlv.cz/tTXz

Tak jdeme na HCF..

Možná by nebylo od věci popřemýšlet na zvětšení PT 2 a SH 2, protože classa GHOST je neskutečně broken. Je dost na nic, když vás takový týpek dá na tři rány a ani healovat se nestíháte

Měli by se určit časy KotH, příjde mi že se zapínaj, jak se někomu hodí (mrk mrk)

BANY/MUTE/WARNY

Byl jsem svědkem, kdy nějakej hráč, dostal ban, protože ho někdo z frakce AT viděl běhat rychle, Bez jakéhokoliv ověření, jestli ten hráč něco má, dostal ban, o pár hodin dostal od Lucky unban, ale takových případů je víc, akorát se o ních nemluví a neřeší se to.

Už jsem mockrát zažil, jak hračí z frakce AT nedostali warn za sprosté slova...atd až po spamu hráčů na serveru, že má dostat warn, ho dostali a jejich výmluva, proč ho nedostal hned, je "jsem tu nebyl"... už je to až moc podezdřelé.

Hráči z AT si dovolují až moc, protože ví, že maj za zadkem někoho kdo je podrží a nějak zachrání pomocí práv a výhod.

Mělo by se promluvit s hráčema z AT, protože oni jediní chodí po spawnu a zabíjejí nové hráče, kteří vycházejí ze spawnu a ještě k tomu napíšou "1v1?" a pak z pozarohu na něho vyběhne dalších 5 lidi. S takovou tu nikdo nebude hrát a to si myslím že nikdo nechce. Vím že se to smí a je to povolené, ale ATmu by se mělo nějak důvěřovat a měli by se starat o hráče, nemyslím to tak že jim budou dávat věci, ale že poradí, pomůžou..atd.

Mělo by se udělat že AT by měl být proti sobě jako frakce. Protože teď tu jsme všichni vs AT a mělo by to být "všichni proti všem".

Ještě bych si chtěl postěžovat na naše jediné dva adminy. Ignorují hráče, vysmívaj se, ale měli by spíš uklidňovat situaci, dělat nějaké fórky..atd. A místo toho tu máte jednoho, co banuje každého kdo je lepší než on a druhého, kterému je 12.

Doufám, že nedostanu odpovědi typu "Né všechno je pravda" , ale že dostanu smyslupné odpovědi, které budou dávat smysl a někam se posunem.

x 5 x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Dobrý den,

ráda bych to vyřešila společně s DigiMonstarem a Ryzou na teamspeaku nebo discordu, jste pro?

x 1

Před 4 lety

Počuj mám hračov ve frakci a dostavaju warn stači kuknuť banlist,

+chceš mi povedať že hráč tak behá čo neni možne tak ho mame nechať?

Bán,mute sme davali za bugy ale zistilo sa že je to problem hry

Mý zabijame nove hrače? Hm chcem vediet prečo ne ? keď maju už frakci + barak vidim to ták z tvojej straný jak zavisť.. bo nestiháš

Hrá sa o 1k PSČ 

Smé 2 členove ve frakci bo sme už boli davno dohodnutý 

Nemáme žiadne prava na HCF jedine ban,mute,kick, zbytok na overenie zda hráč obchadza ban.Chcem vidiet koho banujeme zato že je lepší než my to je totálna blbosť 

a ignorujeme? asi tažko ale keď rushuješ shiftuješ tak chcem bud utajený.

Vyskušaj si ve dvoch čekovať cely server.Moovnul som sa kvám kvoli tomu,že si sa nám smial na serveru atď. došli sme tak si mlčal a puštal hovadiny.Máj sa tvoju stažnosť berem za hluposť

x 1
Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobře jsem pro, tak doufám že nebudete mít mutlé mikrofony. A ještě bych přibral vaxicka + Grimpiho, jesti chápete proč.
Na čase se asi neshodnem,protože nas je dost, ale nějak se všichni potkáme.

Před 4 lety

Pane Ryzaaa_ vy jste se k nám moovnul, ale bez schválení majitele roomky, což jsem byl já a určitě se mě nikdo neptal  ? Myslím, že ne, je to celkem neslušné jen tak vtrhnout do roomky bez schválení, děkuji  za pochopení mé stížnosti :)

Před 4 lety

moc hrotíte :D Ryzaaa má pravdu :)

Absolutní nezájem -_-

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

N1ghtCor3CZ, to, že Ryzaaa_ moovne sebe a 2. hráče do mojí roomky, kterou jsem založil jako soukromou a nechtěl jsem tam nikoho dalšího už vypovídá, že nemá ani tu slušnost se zeptat, jestli k nám můžou moovnout kvůli problémů, děkuji 

Před 4 lety

Salasta o tom HCF jak tam zabíjí nové hráče ze spawnu. Tak to je jako na SB na /warp doly zabíjí se tam každý ať má či nemá věci a nemusíš řešit jestli je tu nový či ne prostě šel do pvp zóny kde ho někdo zabil takže s tvím názorem že se to nesmí nesouhlasím.

CrystalDino.

Mám rád pizzu

Před 4 lety

CrystalDino, HCF a Sb je úplně něco jiné, na /warp doly chodí lidí jak se jim zlíbí a je hned na první pohled jasné, že, když tam nejsou rudy tak to asi doly nebudou a chodí na vlastní nebezpečí a Sb vsichni ví jak se hraje zatím, co na HCF se začátečníci furt ptají co mají dělat, protože tuhle minihru nikdy neviděli ani o ni neslyšeli a stalo se mi několik případů, kdy jim někdo kdo HCF údajně  tryhardí, napsal ať dají /pvp enable, že jim to dá věci a poté je zabili, děkuji  :)

Před 4 lety

Já osobně nechápu proč se uživatelé N1ghtCor3Cz a CrystalDino, zapojují do konverzace, i přes fakt, že to nemá s těmito uživateli nic společné, ale i tak musí řešit věc, kterou jsme chtěli probrat s členy AT a lidmi co ji mohou vyřešit ne jen hloupě komentovat.. 

Děkuji za případnou odpověd, Vax ♥

x 2

Ahojky pusinky, jsem moc rád, že mi slídíš po profilu, jelikož asi nevíš co se životem a tak musíš čumět na toto, ale mně to nevadí :) užívej zbytku života beze smyslu *luvja*

Před 4 lety