Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno coze?
Článek napsal tadabar

dobrý den , chci tady vyresit takovou chybicku pripojim se server a jdu na skyblock planet a najednou jsem asi ve voidu a umirám , prisel jsem o drahe veci napr. OV kit , explosive pickaxe , lumber axe. A tak bych se chtel zeptat jestli by to neslo nejak vrátit , a rovnou bych chtel navázat na muj predchozí clanek vlastně dva : zmizení spawnerů  napsal jsem to sem do diskuze potom jsem to napsal do chyby na serveru a vy jste mi napsali ze nemam dukazi takze to zamítate , muzete ,mi vysvetlit jak mam mit nejake dukazy o tom ze mi zmizeli spawnery? mam vam ukazat crowbar kde je 24pouzití ?! a to je i tento pripad takze doufam ze to budete resit nejak srozumitelneji 

děkuji tadabar

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

připojíte se vždy na místo, kde jste se odpojil, pokud jste se tedy odpojil nad voidem není se čemu divit. Další možností by bylo pak to, že by danou lokaci pod váma někdo podkopal, je však dobré se vždy odpojovat na bezpečném místě, v tomto případě nemáte nárok na navrácení vašich věcí. Spawnery vám zmizet "jen tak" nemůžou pokud však máte pocit, že vám zmizely, bylo by dobré napsat do nahlášení hráčů, protože je dost možné, že vám je někdo ukradl, taktéž dodejte souřadnice daného místa.

Tento thread považuji za vyřešený, pokud chcete řešit problém se spawnery, založte thread v příslušné kategorii a nejlépe dle připnutého vzoru.

Před 4 lety