Dobrý deň, bol mi udelený ban na ts3 servery po tom ako som spamoval roomku s pripojením. Dôvodom bolo to že v čakárni je uvedený čas na riešenie problémov bol som tam asi 40 minút a nikto tam neprišiel aj po tom ako som asi 10-krát napísal do roomky kde boli členovia A-teamu aby tam niekto z ných došiel.
Takže by ma zaujímalo načo tam je čas na riešenie problémov keď tam v uvdenóm čase nikto nie je a za to že píšem aby tam niekto došiel a po tom čo má celý A-Team ignoruje tak začne spamovať recnnect z čakárni do roomky tak dostanem ban.
Tak sa konečne spamätajte a začnite jednať so všetkými hráčmi normálne a nie ako s nejakým odpadom. Nedivím sa hráčom. ktorý o unban ani nepožiadajú lebo očividne to nemá zmysel celý A-Team z hlboka s*re na všetkých hráčov a venuje sa ostatným hova*inam, vyzerá to tak že Vám ide len o peniaze a o nič iné pokiaľ si daný hráč nekúpi vip ako keby na vašom servery ani nexistoval
Dovidenia dúfam, že si to prečíta čo najviac členov A-teamu a uvedomí sa už konečne.
IamGrimpy