Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Sťažnosť
Článek napsal IamGrimpy

Dobrý deň, bol mi udelený ban na ts3 servery po tom ako som spamoval roomku s pripojením. Dôvodom bolo to že v čakárni je uvedený čas na riešenie problémov bol som tam asi 40 minút a nikto tam neprišiel aj po tom ako som asi 10-krát napísal do roomky kde boli členovia A-teamu aby tam niekto z ných došiel.

Takže by ma zaujímalo načo tam je čas na riešenie problémov keď tam v uvdenóm čase nikto nie je a za to že píšem aby tam niekto došiel a po tom čo má celý A-Team ignoruje tak začne spamovať recnnect z čakárni do roomky tak dostanem ban.

Tak sa konečne spamätajte a začnite jednať so všetkými hráčmi normálne a nie ako s nejakým odpadom. Nedivím sa hráčom. ktorý o unban ani nepožiadajú lebo očividne to nemá zmysel celý A-Team z hlboka s*re na všetkých hráčov a venuje sa ostatným hova*inam, vyzerá to tak že Vám ide len o peniaze a o nič iné pokiaľ si daný hráč nekúpi vip ako keby na vašom servery ani nexistoval

Dovidenia dúfam, že si to prečíta čo najviac členov A-teamu a uvedomí sa už konečne.

IamGrimpy

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Spamoval jsi log.

x 1

mam rad vindi

Před 4 lety

Kto tu rieši či som spamoval log ? Rieším tu to, že v čakárni je uvedení čas na riešienie problémov a nikto tam nedošiel aj po tom čo som ich na to upozornil !

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

měl jsi dojít do roomky a zmínit nějaké členy AT a né spamovat log. tudíž je to tvůj problém

x 1

mam rad vindi

Před 4 lety

Tak si naozaj tak tupý, alebo sa len hráš spamovať log som začal po tom ako ma celý A-Team ignoroval a neodpovedal mi na správy. Radšej sa choď učiť čítať a potom niečo rieš a nepíš tu ho*adiny ktoré s tým nemajú nič spoločné láskavo!

Před 4 lety

psal jsi to do roomky? nevšiml jsem si

x 1

mam rad vindi

Před 4 lety

To bude asi tým že nevieš čítať a láskovo sa už do toho nestaraj teba sa to netýka tak sa bež učiť čítať !

Před 4 lety

Můžeš si za to sám. opouštím tuto konverzaci.

x 1

mam rad vindi

Před 4 lety

Zdravím,

naši členové teamu bývají většinu času velice zaneprázdněni. Jejich práce není jednoduchá a hold občas prodleva trvá. Já v dané situaci nebyl, tudíž mohu pouze posoudit Váš trest. Pokud jste spamoval room, váš trest je oprávněný, unban bohužel dostat nemůžete.

Vyčkáme ještě na vyjádření členů teamu, kteří byli přítomni v dané situaci. Ovšem, teď probíhá silvestrovský event, proto se řešení může trochu opozdit.

Děkuji za trpělivost,

ZorT

I was there, ZorT.
Před 4 lety

Dobrý večer. 

Ako vieš bol event a mal som nastarosť aj sledovať event. 

Stačilo mi napísať na discord a večer by som nato pozrel nemám sto rúk každému odpisovat. 

Prajem zbytok krásneho večera. 

ʅʕ•ᴥ•ʔʃ

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 4 lety