Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žiadosť o unban :(
Článek napsal IamGrimpy

Včera mi bol udelený ban na účte IamGrimpy moderátorom DigiMonstar za reklamu na platforme HCF. 

Reklama:  Ban mi bol udelený právom uvedomujte si to avšak Napriek tomu si dovoľujem požiadať o unban konal som nerozvážne, bol som strašne naštvaný pretoze sám hráč mi pisala že neviem pvp a bez úmyslu robenia reklamy danému serveru "minemen" som spravil reklamu tím, že som ho vyzval na 1vs1 v all chate na hore uvedenom serverov. 

Žiadosť:  Týmto by som sa chcel ospravedniť servera za spôsobenú škodu reklamou na iný server, a zároveň za moje nepríčetný včerajšie Správanie v čakárni konkretne moderátorovom DigiMonstar a majiteľku servera Leyji. 

Ban mi bol udelený po prvý krát. Preto by som bol veľmi rád ak by mi bol udelený unban. Sľubujem, že daná vec sa stala prvý a posledný krát a že sa už nebudú opakovať. Ak by sa nieco podobne zopakovalo súhasím aby mi bol udelený trest kludne s dvojnásobnou dlzka bez možnosti udelením unban!

x 1 x 1 x 1
Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobrý večer bán mate právom. 

Reklama+to chovanie voči AT bolo zlé. 

Prajem zbytok krásneho večera

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 5 lety

Je to dosť neférove voči ostatným je to môj prvý priestupok čo sa týka porušenia pravidiel slušne som sa ospravedlnil za svoje správanie aj za to že som danému serveru urobil reklamu tak by som čakal aspoň nejakú tu ústretovosť. Neviem ako viac sa Vám mám ospravedlniť. Dnes som čakal v čakárni konkrétne na dve osoby a to DigiMonstar a Leyji aby som sa im ospravedlnil, za svoje včerajšie správanie a namiesto toho má všetci ignorovali a tak má to prestalo baviť tak som začal reconnectovať z event roomky do čakárne aby si to aspoň niekto všimol. Namiesto toho aby to niekto začal riešiť tak ste mi proste a jednoducho dali ban aj na tsko. Včera som proste nemal svoj deň rozbil som si svoj nový mobil, ktorý som dostal na Vianoce a kopec dalších pre Vás nepodstatných vecí, viem že to sa Vás netýka, ale aspoň by ste ma mohli trochu pochopiť ako mi bolo, vedia Vám to potvrdiť aj salasta a vaxicek že som bol na tsku dosť toxícky a nazlostený, že som proste nebol vo svojej koži. Hráča som proste vyzval na 1vs1 bez rozmýšlania nad svojím konaní čo si už teraz uvedomujem a veľmi ľutujem keby to išlo vrátiť späť tak to hneď urobím, ale nejde to. 

Preto by som sa chcel ospravedlniť a z ľútosťou oznámiť, že má veľmi mrzí čo sa stalo, ale už to nezmením. PS: Unban by som chcel najmä preto lebo to je jediný HCF server kde mám normálný ping a je na ňom normálna komunita a preto by som naňom chcel stráviť zbytok prázdnin čo však očividne nie je z vašej strany možné, kedže mi to nie ste ochotný odpustiť a udeliť mi Unban :( 

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety