Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Chyba
Článek napsal Ledvinia

Je tu takovej problém mám v plánu nechat si převést účet z nicku na nick ale insrukce jsou trošku zmatené :D zde předkládám část vzoru žádosti o převedení účtu: (Za platný důkaz originálního Minecraftu je považován neořezaný a neupravený screenshot oficiálního launcheru hry Minecraft spolu s dobře viditelným datem a časem pořízení. V případě důkazu o vlastnictví warez účtu na síti Trenend.eu, se za důkaz považuje screenshot přihlášeného nicku na síti Trenend.eu. Na screenshotu musí být viditelná přezdívka a datum pořízení. V opačném případě bude žádost automaticky zamítnuta) neboli jak jde vidět ve zvýrazněné části musí být doložen dobře viditelný datum a čas pořízení krom toho že v téhle otázce nevím ani co se po mně chce je to trošku problém Protože ani na daném obrázku u příspěvku není vidět žádný časový údaj: https://ctrlv.cz/ea5k

Kde je můj pepř? >:(

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

ano, na daném screenshotu opravdu není viditelný datum a čas, jedná se pouze o jakýsi "neplatný" příklad. Jako datum a čas použijte screenshot celé obrazovky spolu s dobře viditelným datem a časem (většinou v liště uživatelského rozhraní operačního systému)

x 1

Před 4 lety