-
-
Mohl jsem mýt tu čest být v AT na BUILDERA ale 6.10.2020 Ráno mě ZAMITNULI a Odpoledne se kouknu na Comp Byl jsme naštavenej že mě nepřijmuli ACH JO
Pre teba je satanist * maďar hej? Hádam že hackuješ a dostal si ban keď ho hejtíš. Satanist si vôbec nezaslúži nadávky. Jeho denná práca v at nieje ľahká a iba hlupák to môže povedať. Na trenendu hrajú stovky hráčov denne satanist musí riešiť nahlásenia a pod. nájdu sa aj hráči čo ho otravujú a píšu nezmyselné správy. Pozícía helpera nieje ľahká. A satanist v poslednej dobe ani nieje online tak sa láskavo uvedom čo píšeš. To berem ako urážku na všetkých slovákov.
Neštvi ma kyde
KumbaCZ:
Myslím že Title odpovídá všemu Diš tak to tu napíšu
Mě začíná sr*t jak ty kidi nás hodnotí ať jdou do prčic už Toto vzakzuju Kidum: Jděte spát každý den na vás nemám náladu Za*ranci malý A nebo se jděte učit ať vám to zvedne IQ máte mega malý IG Č*uraci hlavně BuBa_SK
Tady Zapíšu Hodnocení AT
ZorT a Leyji: Nejlepší Owneri né žadný Grcancy jak říká BuBa_SK
ForeverNobody: mega dobrej Helper
Satanist: Vy*rdaný madar
PepaRak198279: Nic moc pro mně no
Eidorian_ : Nejlepší Builder má krásné stavby
Vojta1CZ: Docela Super
Moderátor tým Všichni grcky kromě BoEliret pro mně je nejhorší Moderátor Takamala
a YouTube Team celý nej
Estli se mnou souhlasíte dejte like
Neštvi ma kyde
Ty si nikdy neměl jo? to tak
Mohl jsem mýt tu čest být v AT na BUILDERA ale 6.10.2020 Ráno mě ZAMITNULI a Odpoledne se kouknu na Comp Byl jsme naštavenej že mě nepřijmuli ACH JO
ForeverNobody má věčí práci
Mal som len mute na 24 hodín za spam. Čo sa týka banu ten bol chybný kedže hacker mal rovnakú ip ako ja a satanist ma hneď odbanoval takže nevidím dôvod hnevať sa.
Neštvi ma kyde
Ano som decko ale ty si blbe ani nikoho nezaujimaš. Kyd blby a o Zortovi a Leyli som nehovoril že to su grganci ale že sa im nie všetko vždy darí
jejo
češko
čo mám dodať
Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.