Dostal som nevinný ban na serveri, hacky nepoužívajú ani nebudem, nikdy som nemal stiahnuté ziadna módy ktore by ma nejakým sposobom zvýhodňovalo. Hrám na client-side anticheat cliente kde sa nedá háčkovať, nepovoľuje to spustanie programov ktore by ma nejakým sposobom mohli zvýhodňovať. X-Ray taktiez nemám.
Nick: TheyGoodmanko
Screenshot: https://ctrlv.cz/Rmgh
Ryzaaa_ mi dal bezdôvodný ban na serveru, ani si neoveril či to Vôbec x-ray pack je. A není, je to iba priečinok ktorý sa tak volá, už ma to nebaví aby mi vkuse zamietal unban ked som nič na serveri nepoužíl, Neoveril si či to vôbec x-ray pack je, ignoroval ma na teamspeaku, a dal mi bezdôvodný ban na teamspeaku za obťažovanie člena a-teamu, napísal som mu či by sa nemohol pozrieť na fórum, neodpísal tak som mu to napísal ešte raz, potom fórum uzavrel ako za vyriešené, na teamspeak som mu napísal že si ani neoveril či to vôbec x-ray pack je a následne mi dal ban na 10 dní za obťažovanie člena a-teamu, rád by som dostal unban na minecraft aj teamspeak serveru, nemám žiadný problém s opakovaním prehladaním počítača, OceTisovi som poslal screenshot kde bolo jasne ukázané čo som Ryzee napísal a za čo mi dal ban.