Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Zkrácení banu
Článek napsal nubskejman

Nick : nubskejman
(Člen A-Teamu který udelil ban: Nejsem si vědom. )
Platforma: Minecraft
Dôvod banu: Prodávání předmětu v /ah který nefungoval či byl z odstraňeného pluginu

Ospravedlnenie: Dobrý den, večer či odpoledne. Rád bych se omluvil za svou neznalost pravidel. Odehrálo se to na Skyblock S. Jelikož tam nehraji a trávím čas převážně na survivalu, tak jsem se rozhodl že prodám věci z mých chestek které by mohly mít hodnotu. Později bych peníze vyměnil za peníze na survival. Bohužel jsem do /ah dal item který má zvyšovat šanci povedení enchantu o 13%. Nicméně až po udělení banu jsem se dozvěděl že tento item už neexistuje a tak je nelegální jej prodávat.. Pravidly jsem byl už obeznámen a do detailu jsem se je naučil. Omlouvám se za toto "nedorozumění". Uvědomuji si že hráč který by si to koupil by byl svým zpusobem okraden/scamnut.

Byl jsem poučen a rád bych požádal o zkrácení banu který mi platí do 5. 10. 2020. Ještě jednou se omlouvám. 

Hráč  : nubskejman

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, dle pravidel, se kterýmy souhlasíte registrací na síti trenend, jste prodával nefunkční item v /ah https://ctrlv.cz/jaKe

x 1
Před 4 lety