Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Odbanováno Žádost o UnBan a omluva
Článek napsal YungMagdy

Obsah nadpisu:

Jméno hráče: YungMagdy

Banující: Ryzaaa_

Platforma: MC survival

Důvod banu: Podvod/kradež v ah

Obsah topicu:

Zdravím, dnes jsem dostal ban na 10dnu za podvodný obchod, jednalo se o to že jsem vložil do /ah votekeye, které zřejmě byly jen přejmenované default itemy, tyto falešné votekeye jsem získal od jednoho hráče za to že jsem ho nechal expit v mojí XP farmě a jelikož všechny votekeye hned dávám do aukce za 40k a neotvírám je, tak jsem je automaticky vystavil a nevšiml sem si že se nejedná o pravé klíče. Omlouvám se za vzniklé problémy a touto cestou bych rád zažádal o Unban s přísahou že se tohle již nebude opakovat a vše si radši 2x prověřím v opačném případě klidně budu čelit permabanu. Taktéž navrhuji kompenzaci všem poškozeným.Díky moc přeji hezký zbytek dne. Hráč: YungMagdy

Příklad

Uznávám svoji vinu a nezkontrolování si pravost klíču.

klíče totiž automaticky pomocí upper arrow v chatu a příkazu /ah sell 40000 1 prodávám dál.

Nic podobného se v budoucnu nebude opakovat a vše si 2x zkontroluji, taktéž navrhuji kompenzaci všem poškozeným.

Prosím o unban a přeji hezký zbytek dne děkuji.

Důkazové video nebo snímek splňující pravidla vypsaná výše

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Obsah nadpisu:

Jméno hráče: YungMagdy

Banující: Ryzaaa_

Platforma: MC survival

Důvod banu: Podvod/kradež v ah

Obsah topicu:

Zdravím, dnes jsem dostal ban na 10dnu za podvodný obchod, jednalo se o to že jsem vložil do /ah votekeye, které zřejmě byly jen přejmenované default itemy, tyto falešné votekeye jsem získal od jednoho hráče za to že jsem ho nechal expit v mojí XP farmě a jelikož všechny votekeye hned dávám do aukce za 40k a neotvírám je, tak jsem je automaticky vystavil a nevšiml sem si že se nejedná o pravé klíče. Omlouvám se za vzniklé problémy a touto cestou bych rád zažádal o Unban s přísahou že se tohle již nebude opakovat a vše si radši 2x prověřím v opačném případě klidně budu čelit permabanu. Taktéž navrhuji kompenzaci všem poškozeným.Díky moc přeji hezký zbytek dne. Hráč: YungMagdy

Příklad

Uznávám svoji vinu a nezkontrolování si pravost klíču.

klíče totiž automaticky pomocí upper arrow v chatu a příkazu /ah sell 40000 1 prodávám dál.

Nic podobného se v budoucnu nebude opakovat a vše si 2x zkontroluji, taktéž navrhuji kompenzaci všem poškozeným.

Prosím o unban a přeji hezký zbytek dne děkuji.

Důkazové video nebo snímek splňující pravidla vypsaná výše

Před 5 lety

Právě že ne, už sem jednoho obvinil(adminovy v PM na discordu) ale uvědomil sem si že to nejspíše nebyl on jelikož sem na svoji xp farmu portoval cca 3-4 lidi a nevybavuju si jejich jména, pamatoval sem si pouze toho jednoho, který mi utkvěl v paměti a nerad bych označil nevinného člověka takhle veřejně :D každopádně vina padá na mě měl sem si to zkontrolovat jen jak říkám dávám to automaticky na prodej + sem musel odjet pryč tak sem to tam v rychlosti nasázel a nijak to nezkoumal, ještě jednou se omlouvám a příště si vše 2x (né-li víc) zkontroluji. Ještě jak píší výše jestl-li tyto fake klíče někdo zakoupil, tak mu samozdřejmě vratím těch 40000+10000 jako omluvu :)

Před 5 lety

Nevyjadrujte sa tu.. Ďakujem. 

Zajtra daného hráča prekontrolujem keď naozaj mal tak dostaneš odomňa druhu šancu ≧﹏≦

x 1
Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Jakého hráče ? Výše sem uvedl že sem pravděpodobně označil v PM špatného protože všichni kdo byly v moji XP farmě mi dávali votekeye. Hráč kterého sem označil si pamatuji že mi dával 1 key jeden mi dokonce dal 4 keye ale nevím které z nich a od koho byly ty Fake. Myslím že sem nabídl rozumné řešení situace i s kompenzaci poškozených svoji chybu si uvědomuji a dokonce sem i navrhl že v případě jakéhokoliv dalšího problému spojeného s moji osobou bych akceptoval PermaBan, proto bych spíš zařadil moji provinilost do kategorie Varování. Jelikož sem v minulosti nic podobného neprovedl a ani teď to nebyl záměr. Předem díky za kladné vyřešení situace.

Před 5 lety

Odbanováno.

Před 5 lety