Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno nápady a vylepšenia na survival
Článek napsal KubinoSK

Nejaké nápady a návrhy na vychytanie nedokonalostí na starom surve, aby sa už neopakovali na novom:

1. Keď kupujete bannery cez /shop, tak si môžete nastaviť ich počet na 64, pričom je max 16 bannerov jednom slote v inventáry. pri iných takýchto 16kových itemoch je to normálne na max 16. To isté sa deje s armor standami. Okrem toho vám takýchto 64 itemov zmizne a nevráti vám to peniaze

2. Keď kupujete postele cez /shop a kúpite si väčší počet ako jedna, postele vám zmiznú, ale peniaze sa vám odčítajú. pri posteliach by sa totálne mohli odobrať políčka "pridať" a "odobrať". To isté platí pre lava a water buckety a hocijaké brnenie.

3. Asi každému by uľahčilo prácu, keby sa z prvej strany v /ah dalo dostať "predchádzajúcou stranou" na poslednú stranu a opačne. Zvlásť na survivali, kde je ah celkom plný, by sa to hodilo.

4. Pri tpa a donatoch by sa mohli zobrazovať skutočné mená hráčov a nie len prezývky. Hráč tak cez donate vie ľahko spropagovať svoj kanál, keď natáča nejaký youtuber.

5. Vzhľadom k donatom, bolo by super kebyže sa dali vypnúť, lebo rušia youtuberov pri natáčaní. Bolo by super, ak by sa dali vypnúť celkovo donaty, nie len ich správa, aby si tak ľudia mohli zahrať čisto bez pomoci iných. Napríklad by sa ten príkaz mohol volať /tgpay .

6. Mohlo by sa pridať, aby ľudia na spawne nemohli používať morphy, keďže taký enderdragon pomerne dosť zhoršuje viditeľnosť. Poprípade by sa to mohlo prídať ako /res set možnosť.

7. neviem prečo, ale v /res set má "redstone" obrázok slnečnice. Nedal by sa namiesto toho dať normálny redstone?

8. Do /res set by sa hodil príkaz, ktorý by zakazoval otvorenie elytry. Tých, ktorých by len leteli okolo, by to nejako nenarušilo, lebo elytru už mali otvorenú. Hodilo by sa to napríklad pri eventoch.

9. /res set trample true/false nefunguje pre majiteľa resky, tiež by sa to mohlo spraviť tak, aby fungovalo.

 

 

x 1

Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

ohledně nakupování overstacked itemů z shopu již máme řešení, které pomalu ale jistě implementujeme na nový Survival, jedná se totiž o desetitisíce řádků. Plugin na aukce bohužel není náš, tudíž do něj nemůžeme nic přidávat :(. Ty reálné nicky se pokusíme vyřešit, zapisuju si do notepadu, co se týče resek, spousta oprav již byla přidána do nových verzí, avšak nové funkce nebudou nejspíš možné, protože se opět nejedná o náš plugin. Děkujeme za nápady.

Před 3 lety