Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Ohledně Druhého kola Náboru
Článek napsal CrystalDino

Dobrý den

Jmenuji se CrystalDino a podal jsem přihlášku. Asi po 4 dnech jste mi zaslali email že postupuju do druhého kola kde bude 21.12. v 18:00 probíhat na TeamSpeak serveru pohovor. Obávám se že na TeamSpeak nebudu moci dorazit protože mi nefunguje již od středy zvuk a mikrofon na počítači takže bych mohl dorazit pouze na Discord pomocí mobilu. Ale stále je tu možnost že počítač opravím a dostavím se na teamspeak jenže nevím jestli to vůbec do večera opravím. Rád bych dostal odpověd co nejdříve do 18:00 abych stihl pohovor a zůčastnil se 2. kola

Děkuji a přeji Veselé vánoce a hezký zbytek dne.                                                                                                                              CrystalDino.

Mám rád pizzu

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Dobrý den, uvidíte večer jak na tom budete . Pokud vám to nepůjde budete mít pohovor na Discordu. Budu chtít od Vás, aby jste mi napsal zde kontakt na váš Discord. Po té se domluvíme. 

s pozdravem

ForeverNobody

x 1
Před 4 lety

Dobrý den jelikož mi pořád nefunguje PC tak to nemá cenu a půjdu na discord přes mobil.

Můj kontakt je CrystalRicardo#3683

Děkuji že jsem se i tak mohl zúčastnit a přeji hezký zbytek dne.

Mám rád pizzu

Před 4 lety

Mohl bych se ještě zeptat na jaký kanál mám přijít a v kolik hodin?

Mám rád pizzu

Před 4 lety