Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Spawn do voidu
Článek napsal CHeaT_CliCkER

Verze vašeho klienta (+případné modifikace): Minecraft BatMod 1.8.9
Platforma: Skyblock, Planet
Popis chyby: Zdravím, Odkoupil jsem void chestku za peníze na planetkách a pak mi to spadlo. Napojil jsem se a padal jsem do voidu, Mrzí mě že jsem přišel o OV kit a void chestku, oV kit jsem si už obstaral ale voidku bych byl rád kdyby jste mi dali to inventáře prosím.
Jak chybu replikovat? (opětovně projevit chybu): BYcl bych rád za možnost Navrátit :)

Případné videonahrávky/snímky obrazovky:Verze vašeho klienta (+případné modifikace): dodávám zde log ze dané hry http://www.mediafire.com/file/fbww66eh73sow3f/file

--CHeaT_CliCkER

Nic není jak by jsi chtěl

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, kde ste sa nachádzali pritom ako vám spadla hra ?

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

Když mi padala hra tak jsem si zrovna letěl do chestek pro věci a někde uprostřed spadla. Pak jsem se připojil a než jsem szihl napsat fly tak už mě zabíjel void

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Nemáte video ako další dôkaz? 

Všetcia ma iba ignorujú.

Před 4 lety

Nemám video důkaz ,protože jsem nevěděl že biludu padat do voidu stalo se mi to poprvé.:

Před 4 lety

ale mám ještě screenshot že voidku jsem opravdu měl. https://imgur.com/a/KZKYPUH

Klidně mi můžete prohledat inventář nebo island, nemám potřebu lhát

Před 4 lety

????

x 1

DENSKA JSOU VŠICHNI NAKAŽENÝ DEBILITOU.

Před 4 lety

Dobrý den , docela zajímavé bez důkazu není obhajoba. Voidka spadla do voidu.

Dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Ale u vesmíru to není tak jisté.

Před 4 lety

Neříkám že voidka mi spadla do voidu ale já se spawnul ve voidu a zabilo mě to. Jediný důkaz co můžu dodat je ten log v důkazech.... Jinak nevim jak mam stihnout udělat důkaz když padam do voidu a chci se zachránit abych přrežil.

Před 4 lety

Dobrý den,

jde o vaši chybu, nikoliv o naši. Tento thread tedy uzamykám.

Před 4 lety