Dobrý den pane Noubadí opět jste mě tedy pěkně překvapil a zaskočil, paní BoEliret dostávala bídu nevěděla co mo psát jako tak poslala flotilu jo? Co to jako je, tak to já na vás pošlu flotilu taky teda... Takhle by to nešlo.. Jakože co to je? Já do ní šel hezky pěkně, a ona jen psala :) asi jí ulétly včelky nebo já nevím, a má i dobrý postřeh, to jí taky řekněte, ale co to jako je, já myslel že pujdeme na férovku... Ale když chcete do klece oba, tak proč ne taky zavolám Flotilu, aby to bylo fér tedy.. Jo, a pane noubadí, zvu vás znovu na grilovačku, doufám že přijmete moje pozvání, když už jste v AT tak velmi důležitý, tak musíte být odměněn, jinak by to nešlo, nějaká motiva přece... Budeme mít Steaky a Hranolky, tak se vám i znovu zeptám jestli si k tomu dáte tatarku nebo kečup, je to jen na vás, já jen abych tak věděl do předu jak to bude víte.. Jo a ještě mi řekněte jestli máte čas, abych to nekupoval zbytečně.. Ale jako pjekne ste mne teda nstfal, takhle jit nefelove? co to jako je plosim? si delate ze mne lektál a kozičky.. Jako a pojď do klece noubadí ti říkám, ty takhle 2v1 jo? Tak já taky povolám Flotilu jako to si nemysli že to nechám jen tak jo? To fakt ne.. KORONUNATEBE opice, aglesivní jsy tu ti a ne ja!! Tak nevym co tu plácáš, řadši plácej Eliret smejde!!