Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno ok posledni clanok
Článek napsal Just_4_Simi

Chcel by som sa opytat ci vam nieje divne ze vaši hraci investuju do vasho serveru peniaze a  vy im date perma ban  ved  mali by ste im dat ban iba na konkretny server aby mali aspon nieco z teho ze si kupili VIP z vasho shopu. napr. ja kamos nadupoval veci a dal to mne ja to predal lebo som si myslel ze to kupil,a ano priznavam aj ja som to skuil par krat ale nepredal som to. Chcel by som pocut vase vijadrenie. Dakujem Just.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Výhody jste si koupil dobrovolně a je to jakoby podpora serveru a ještě k tomu je v pravidlech jasně napsáno že se peníze a jakékoliv výhry apod. nevrací. 
Kdyby jste neduplikoval tak nemáte ban. 

StepBro666

 

╭━━━╮╭╮╱╱╱╱╱╱╭━━╮╱╱╱╱╱╭━━━┳━━━┳━━━╮

┃╭━╮┣╯╰╮╱╱╱╱╱┃╭╮┃╱╱╱╱╱┃╭━━┫╭━━┫╭━━╯

┃╰━━╋╮╭╋━━┳━━┫╰╯╰┳━┳━━┫╰━━┫╰━━┫╰━━╮

╰━━╮┃┃┃┃┃━┫╭╮┃╭━╮┃╭┫╭╮┃╭━╮┃╭━╮┃╭━╮┃

┃╰━╯┃┃╰┫┃━┫╰╯┃╰━╯┃┃┃╰╯┃╰━╯┃╰━╯┃╰━╯┃

╰━━━╯╰━┻━━┫╭━┻━━━┻╯╰━━┻━━━┻━━━┻━━━╯

╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃

╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯

Před 3 lety

Zdravím, ako vám už predomnou napísal hráč StepBro666, výhody a predmety do hry si kupujete dobrovolne a podporujete tím server, avšak to neznamená že vy ako "podporovateľ" servera ban nemôžete dostať. Ak by sa u vás jednalo o prvé vlastnenie naduplikovaných predmetov tak dostanete 30 dňový trest, avšak u vás sa to opakovalo, teda to bolo po tretí krát a to na server nepatrí. Som čakal od vás toľko, že ak ste za to už boli potrestaný minule, tak ste sa z toho poučili, avšak ako vidím nie.

x 2 x 1
Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 3 lety