Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Přijato Nejaké nápady
Článek napsal KubinoSK

Niekoľko nápadov na (nielen) survival a nový survival:

1. Mohlo by sa pridať percent, akú máme šancu, že získame nejakú vec z craty? Ak nie, mohlo by sa to aspoň pridať niekde na stránku. Poprípade uviesť, že či rovnaká rarita znamená aj rovnaké percentá, alebo nie.

2. /warp end na survivali nefunguje, ale /warp nether funguje. Neviem, že či to je bug, alebo to je naschvál, no tiež by som pridal pri /warp a jednotlivých warpoch aj popisok, ako sa tam dá dostať pomocou konkrétneho /warp miesto. 

3. Pridal by som do slovníka nevhodných slov (cenzúrovanie v chate) aj slová aternos, aternos.me, youtube, odber, stream... Minimálne by sa tým sťažila propagácia serverov.

4. Ako občas v chate ide správa, že pokiaľ máme nápad, môžeme ho dať sem na fórum a iné podobné správy, pridal by som správy typu: "Vidíš niekoho kto porušuje pravidlá? odfoť si ho a práskni na trenend.eu/forum/view/15-nahlaovn-hr/" "Limit spawnerov v rezdencie je 80. Neprekračuj toto číslo, inak ti sprawnery budú zobraté" "Je zakázané predávať premenované slime fun itemy a /ah, hrozí za to ban" "Mystery boxy sú v hráčskom shope zakázané" pretože mnoho hráčov napríklad nepredáva tie veci preto, lebo chcú niekoho okradnuť, ale preto, lebo nevedia o pravidlách, takýmto spôsobom by sa teda zvýšila informovanosť o pravidlách.

Poprípade pre začínajúcih hráčov by som do chatu dal odpovede na najčastejšie otázky, ktoré sa pýtajú: "rezidenciu vytvoríš pomocou /res auto "meno resky". Ak chceš vedieť o fungovaní rezidencií viac, napíš /res" "na serveri sú 3 obchody: hráčsky shop (/ah), obchod s blokmi (/shop) a obchod s tokenmi (/tokenshop)" 

Tiež by som pridal jeden veľmi potrebný, pretože pri rozdávaní Bedrocku väčšinou dostanú ban dvaja hráči - ten čo bedrock a házdal a ten kto ho chytil, zase, hráči ho chytajú len preto, lebo nepoznajú pravidlá: "Bedrock je zakázaný, za jeho držanie hrozí ban, ak nejaký máš, odovzdaj ho. Admin Teamu"

Alebo taký, ktorý možno trochu zarobí: "Ranky alebo to tokeny si môžes zakúpiť v online store: https://store.trenend.eu/ "  

Tieto rady by sa samozrejme prispôsobili na každý server inakšie, tieto sú písané pre survival.

5. Pri kitoch v /tokenshope by sa napísalo pod názov kitu (ideálne červenou a italic), že sa nejedná o rank ale len o kit (výzbroj a výstroj), keďže veľa hráčov sa v tomto pomýli.

6. Neviem prečo nie je na Sacred /sacred , ale /skyblock. Je to trochu mätúce.

7. Zmenil by sa popisok explosive krompáču z toho anglického nejasného na "dovolí vám tažiť 3x3x3"

8. Zakázal by som predávanie psychotropných látok v /ah, keďže to niekedy zájde do bodu, kedy je /ah plný kokainu a iných podobných vecí.

 

To by bolo asi všetko, ďakujem za to, že ste si to prečítali :)

 

Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

opravdu moc děkujeme za vaše nápady, tento příspěvek si ukládám do záložek, abychom se při tvorbě nového Survivalu měli čím řídit. Bohužel však většina těchto nápadů nepůjde implementovat na starý Survival. Co se týče pojmenování příkazu pro připojení na Skyblock Sacred, je to tak trochu z dřívějších dob, kdy byl Skyblock server pouze jeden a to Sacred. Nyní je to stále hlavní Skyblock, jelikož Skyblock Dawn je zatím v betě. Již brzy však bude Skyblock Dawn převeden do plného vydání a pro Skyblock Sacred bude pozastavena podpora a server bude značně omezen, změní se tedy i jeho připojovací příkaz a příkazem /skyblock se poté připojíte na Skyblock Dawn. 

Před 3 lety