Niekoľko nápadov na (nielen) survival a nový survival:
1. Mohlo by sa pridať percent, akú máme šancu, že získame nejakú vec z craty? Ak nie, mohlo by sa to aspoň pridať niekde na stránku. Poprípade uviesť, že či rovnaká rarita znamená aj rovnaké percentá, alebo nie.
2. /warp end na survivali nefunguje, ale /warp nether funguje. Neviem, že či to je bug, alebo to je naschvál, no tiež by som pridal pri /warp a jednotlivých warpoch aj popisok, ako sa tam dá dostať pomocou konkrétneho /warp miesto.
3. Pridal by som do slovníka nevhodných slov (cenzúrovanie v chate) aj slová aternos, aternos.me, youtube, odber, stream... Minimálne by sa tým sťažila propagácia serverov.
4. Ako občas v chate ide správa, že pokiaľ máme nápad, môžeme ho dať sem na fórum a iné podobné správy, pridal by som správy typu: "Vidíš niekoho kto porušuje pravidlá? odfoť si ho a práskni na trenend.eu/forum/view/15-nahlaovn-hr/" "Limit spawnerov v rezdencie je 80. Neprekračuj toto číslo, inak ti sprawnery budú zobraté" "Je zakázané predávať premenované slime fun itemy a /ah, hrozí za to ban" "Mystery boxy sú v hráčskom shope zakázané" pretože mnoho hráčov napríklad nepredáva tie veci preto, lebo chcú niekoho okradnuť, ale preto, lebo nevedia o pravidlách, takýmto spôsobom by sa teda zvýšila informovanosť o pravidlách.
Poprípade pre začínajúcih hráčov by som do chatu dal odpovede na najčastejšie otázky, ktoré sa pýtajú: "rezidenciu vytvoríš pomocou /res auto "meno resky". Ak chceš vedieť o fungovaní rezidencií viac, napíš /res" "na serveri sú 3 obchody: hráčsky shop (/ah), obchod s blokmi (/shop) a obchod s tokenmi (/tokenshop)"
Tiež by som pridal jeden veľmi potrebný, pretože pri rozdávaní Bedrocku väčšinou dostanú ban dvaja hráči - ten čo bedrock a házdal a ten kto ho chytil, zase, hráči ho chytajú len preto, lebo nepoznajú pravidlá: "Bedrock je zakázaný, za jeho držanie hrozí ban, ak nejaký máš, odovzdaj ho. Admin Teamu"
Alebo taký, ktorý možno trochu zarobí: "Ranky alebo to tokeny si môžes zakúpiť v online store: https://store.trenend.eu/ "
Tieto rady by sa samozrejme prispôsobili na každý server inakšie, tieto sú písané pre survival.
5. Pri kitoch v /tokenshope by sa napísalo pod názov kitu (ideálne červenou a italic), že sa nejedná o rank ale len o kit (výzbroj a výstroj), keďže veľa hráčov sa v tomto pomýli.
6. Neviem prečo nie je na Sacred /sacred , ale /skyblock. Je to trochu mätúce.
7. Zmenil by sa popisok explosive krompáču z toho anglického nejasného na "dovolí vám tažiť 3x3x3"
8. Zakázal by som predávanie psychotropných látok v /ah, keďže to niekedy zájde do bodu, kedy je /ah plný kokainu a iných podobných vecí.
To by bolo asi všetko, ďakujem za to, že ste si to prečítali :)