Nick- _Matyyy
Člen AT který ban udělil- ForeverNobody
Platforma- Trenend Server
Důvod banu- Nepovolené Modifikace ( Autoclicker )
Vyjádření- Dobrý den, omlouvám se za tu minulou diskuzi kde jsem psal nesmyslné kraviny atd.. Nemám teď kde moc hrát a trenend mi docela chybí :D Takže bych si rád požádal o UnBan, i když mi ho asi na 100% nedáte ale tak co, rád si zapíšu.. Moc se omlouvám za to že jsem měl AutoClicker, slibuji, že už ho nikdy nestáhnu ani nic.. A kdyby jo, klidně mi dejte permu.. Bez trenendu nemám moc co dělat a nudím se takže bych byl fakt vděčný za unban i když se to asi nestane :D, a omlouvám se i Nobodymu za to co jsem napsal v minulé diskuzi, ale tak co se dá dělat.. Můžu jen říct že mi je to líto atd.. Rád bych si zahrál na trenendu jelikož nemám vůbec co dělat :/Jak říkám, autoclicker už nikdy nestýhnu, a kdyby jo, klidně mi dejte perma ban, jelikož těch banu už jsem měl stejně dost, ale teď už se poučím, jelikož se fakt hrozně nudím a nemám co dělat :/ To je ode mě vše, tak doufám že se alespon slitujete trochu :cc ještě jednou se moc omlouvám za to co jsem napsal, a za ten AutoClicker, už se to nikdy nestane, slibuji..
Přeji hezký zbytek dne,
s pozdravem
_Matyyy