Nick / Jméno na serveru : _Matyyy
Člen A-Teamu který udelil ban : ForeverNobodovatý
Platforma : Asi Skajblok Daun
Dôvod banu : AutoClicker.nobodyhoviděl ( a to ještě neví že jsem měl 2 jsem strašny profesioanal hihihi)
Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: Dobry den zdravim především vas pane Noubadí, já jsem si nechal zaply autoclicker, teda vlastně 2 omloufám se ok? Doufám že vám to moc nevadí ale tak já sem usnul na židli chápete ne co se dě dělat já za to nemůžu se mi chtělo spinkat tak jsem usnul na židličce a když jsem se probudil tak jsem měl banánke, Jak je to možné :ccc moc se omlouvám ookkk? Už se to nikdy nestane ok ok jako vždy pane noubadý mam vas moc rad a byl bych rad kdyby jste se vysral na trenend nebo mi dal unban ( Doporučoval bych vám tu 2 jste moc **skvělý** helper na to aby jste odešel z tohoto skvělého trenend každý si vás tu určitě moooc váží pane noubadí a už mě nebaví psát sakra takže mi dej prostě unban já ti dám 1B na dawnu a jsme dohodnuty okej? ok tak doufám že přijimate pane Noubadí a dáte mi unban a kdyby ne tak co se dá dělat dám vám hold ty biliony 2 co se dá dělat, ale i tak jste moc skvěly helper a dáte mi ten unban pls pls? Byl bych mooc rád a byl bych vděčný za unban ok? Ale ty 2 biliony za unban okej? Jinak jako ne víš jak jsme se dohodli ne? A jinak, jak se vůbec dneská máš? Já docela v pohodě, a doufám že ty se máš taky dobře, no nic já jdu do krámu okej? Tak se měj já ti dám teda ty 2B na dawn za ten unban okej? A jinak dneska budeme grilovat nedáte si masíčko? Koupím vám k tomu i hranolky nebo co budete chtít, jo a chcete k tomu tatarku, kečup nebo něco? Abych věděl co mám připravit víte co ne? Takže ty B za unban sakra okej? Díky moc pane noubadí mějte se s hezkymy pozdravy _Matyyy tak cs cs miluju vás PS: když nevíš co máš psát tak piš jebky ať je to dlouhé <333 díky moc cs cs #NOBODYBANUJEJEDNOUZAMĚSÍCAPROČZROVNAMĚJÁJSEMHODNÝAJSMESVOBODNAZEMĚMORE OK OK OK A DÁTE MI TEN UNABN ZA TY 2b TEDA PLS? DÍKY MÁTE K TOMU I TATARKU A HRONOLKY+MASÍČKOO