ahoj, bol by som rád keby Vandel dostal unban (poprípade helper rank) s jedneho sprostého Dôvodu podla mna si tej chyby Vandel uvedomil a Ľutujeme ju a vibrám rozhodujuca teamtrees key bugoval a nič sa mu nestalo mozno to je kvoli tomu ze ste nemalo dokaz ale čo tak sa opytat Vandel on mozno ma dokaz Alebo mu odpustiť podla mna bol dosť dobry helper a kvoli tajte chybe mu dát presne ip ban? aspon Upozornenie Alebo nieco a nie mu dát ban a hrac Gispis ktory to reportol? on to odkupil od neho ked vedel ze to je bugovane a tiez nic a mostalo mu ai jeho vip overlord je to strasne nepremyslene, blbe, je to blbosť proste helper je clovek a robi chyby aj tie leyji niekedy urobis chybu a das si za to ban? nedáš nechapem taka mala druha sanca mu dát to vadi? pisem to Preto tak neskoro lebo forevra sam nemam rad a bol by som za to vdacny neviem ci by Vandel chcel hrat na trenende a byt helper ale mozete sa ho to spytat toto ma napadlo napisat lebo vcera mi o 23 napisal a som si Povedala zo on je lepsi helper ako forevr a kvoli tajte chybe by bola skoda aby ho nahradil nejaky forevr pride mi to ako nonsens a bol by som rád nemusel by byt helper (ako to by bolo najlepsie lebo je to dobry helper) ale Mohol by mat resetle vsetko čo mal to by bolo dobbre nechapem tento nezmysel zo vibrám je v pohode a ziadny problem s toho nema ked Vandel on to iba odovzdával a vibrám bugoval mozete sa opytat Vandel ci má dokázať druhu sancu mu dát Alebo daco ale vy to