Dobrý den,
chci se vyjádřit k tomuto článku: https://www.trenend.eu/forum/topic/8456-tak-tk-dodat-dkaz-kdy-t-o-to-dm-a-prosm/#post-25806
Kde jsem poprosil Satanistu, aby mi doložil důkaz,který jsem nedostal. Místo toho odepsal ForeverNobody.
Který se vyjádřil k banu na platformě Discord, ano, člen A-teamu není povinen mi poslat důkaz banu, ale já jako hráč na vaších serverech Tredend.eu mám právo požadát o důkaz a též když ho slušně poprosím o důkaz, měl by ho poskytnout a tím že ho neposkytne tak to může znamenat že žádný důkaz nemá a tak jsem dostal ban neprávem.
"Není tam však napsáno, že jeho povinností je vám ho poskytnout. Hlavně když ve vašem případě, jste sám uvedl ve své žádosti, že jste zaslal víc EMOJI za sebou tím jste se i přiznal."
Tohle je jedna věta z vašeho vyjádření ForeverNobody...Asi nevíte co EMOJI je jako Satanist, abych Vám to ujasnil, tak Emoji je ZNAK v textu, který představuje ideogram nebo smajlíky a to že tam s jiným uživatelem si PÍŠEME "Hmmm" tak to není Emoji ale text ikdyž nelogický a na discord serveru máte slow-mode 5 vteřin, takže prodleva 10 vteřin byla u všech zpráv, takže jsem ani nespamoval a vsadím se že ten druhý týpek ban nedostal. Též jsem ty 3 emoty poslal s prodlevou více jak 10 vteřin. Tím navazuji i na tuhle větu:
"Jste tím porušil pravidlo: 27. Je zakázáno psát nevyžádané zprávy s záměrem zahltit chat (spam) jak ve veřejném tak v soukromém chatu, který je součástí sítě TRENEND.EU. Výjimka pro jednotlivou zprávu s prodlevou delší jak 10 sekund."
To je zatím zase vše. Doufám že se Satanist dokáže vyjádřit.