Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Takzvany extremista
Článek napsal KAPLANMILAN

Nick / Jméno na serveru :Scarface
Člen A-Teamu který udelil ban :Neviem
Platforma : Minecraft
Dôvod banu : https://ctrlv.cz/5mW2

Zdravim,dostal som ban za to ze vrajze prejavujem nejaky nacizmus ak by som mohol dodat iba ta stavba bola historicka mal to byt historicky hrad :).Ja som v zivote nikomu nenadaval nejakimi rasovimi pokrikmi ktore su extremisticke, tak ako ma taky clovek moze odsudit bez jednania,bolo tam dakde daco napisane extremisticky??Praktizoval som nacizmus v chate?????To vyobrazenie nemalo prejavovat nejake rasove navyssenie,alebo nacisticke sympatie,je to cisto historicka stavba.Plus kamarati hovorily ze helper tam pomazal nejake drahe stroje s sf a chest s 3x spawnermi na vindicatorov cize sposobyl velku skodu.To ze vy mi tu idete hovorit ze exizuje nejaky zakon tak vam radim aby ste si ho precitaly dobre :))Ziadam o ub a navratenie sposobenej skody.

II. Pri po­su­dzo­va­ní to­ho, či doš­lo vy­ob­ra­ze­ním ur­či­tej sym­bo­li­ky k spá­chaniu pre­či­nu pod­ľa § 422 ods. 1 Tr. zák. ale­bo prí­pad­ne k spá­chaniu iné­ho pre­či­nu, bu­de pre­to nut­né dôs­led­ne skú­mať sub­jek­tív­nu strán­ku (úmy­sel) pá­cha­te­ľa a ob­jas­ne­nie je­ho mo­tí­vov, t. j. pre­čo, z aké­ho dô­vo­du, ve­rej­ne no­sil ale­bo mal vy­te­to­va­ný ur­či­tý sym­bol a zá­ro­veň pá­cha­teľ mu­sí ve­dieť, že svo­jim ko­na­ním vy­jad­ru­je sym­pa­tie hnu­tiam, kto­ré nap­rík­lad ná­sil­nou ces­tou sme­ru­jú k pot­la­če­niu zá­klad­ných práv a slo­bôd osôb.

III. Prax or­gá­nov čin­ných v tres­tnom ko­na­ní, kto­ré vždy a zá­sad­ne po­va­žu­jú len vy­ob­ra­ze­nie svas­ti­ky, sa­mo o se­be, zá­ro­veň aj za pre­ja­vo­va­nie sym­pa­tií, či pro­pa­gá­cie na­ciz­mu (bez skú­ma­nia mo­tí­vov jej vy­ob­ra­ze­nia pá­cha­te­ľom), je ab­so­lút­ne nes­práv­na. Nap­rík­lad, ak pá­cha­teľ pok­res­lí bu­do­vy há­ko­vý­mi kríž­mi, či zni­čí hor­bo­vé mies­ta na cin­to­rí­noch a nak­res­lí na pom­ní­ky há­ko­vé krí­že, ma­lo by ísť pri­már­ne o po­doz­re­nie zo spá­chania pre­či­nu nap­rík­lad vý­tr­žníc­tva pod­ľa § 364 Tr. zák., ha­no­be­nia mies­ta pos­led­né­ho od­po­čin­ku pod­ľa § 365 Tr. zák., prí­pad­ne poš­ko­dzo­va­nia cu­dzej ve­ci pod­ľa § 246 Tr. zák. a až se­kun­dár­ne o po­doz­re­nie zo spá­chania pre­či­nu v zmys­le § 422 ods. 1 Tr. zák., te­da až vte­dy, ak sa preu­ká­že, že vy­ob­ra­ze­nie svas­ti­ky bo­lo mo­ti­vo­va­né sna­hou pre­ja­viť sym­pa­tie na­ciz­mu a nie len ve­de­né úmys­lom poš­ko­diť, či zneuc­tiť niek­to­ré (nap­rík­lad piet­ne) mies­ta.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, vaša stavba vykreslovala hákový kríž, čo je prejavovanie nacizmu, teda máte ban právom.

Dôkaz :

https://img.tpx.cz/uploads/2020-08-22_13.34.26.png

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety