Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto žádost o unban
Článek napsal StepBro69

Nick / Jméno na serveru : StepBro666
Člen A-Teamu který udelil ban : pravděpodobně satanist (nevím mám ban na anarchy a nejde mi připojit na server)
Platforma :Minecraft server 
Dôvod banu : Nevhodný nick + Reklama

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie:Zdravím, chtěl bych se zeptat proč mám ban za nevhodný nick ? já už 3 měsíce hraju za tento originální účet a nikdo s tím problém neměl a teď jsem za něj dostal ban ? jestli šlo o toho člověka s tím nevhodným nickem na kterého jsem ,,dělal reklamu,, tak nechápu proč mám ban za nevhodný nick já ? a nevím že za reklamu se dává ban tedy tak bych chtěl požádat zda by bylo možné mi udělit unban protože si myslím že to je neprávem .. klidně mi můžete dát mute na 3 dny místo toho banu.. 
 odkaz na důkaz k banu : https://ctrlv.cz/pWOQ

╭━━━╮╭╮╱╱╱╱╱╱╭━━╮╱╱╱╱╱╭━━━┳━━━┳━━━╮

┃╭━╮┣╯╰╮╱╱╱╱╱┃╭╮┃╱╱╱╱╱┃╭━━┫╭━━┫╭━━╯

┃╰━━╋╮╭╋━━┳━━┫╰╯╰┳━┳━━┫╰━━┫╰━━┫╰━━╮

╰━━╮┃┃┃┃┃━┫╭╮┃╭━╮┃╭┫╭╮┃╭━╮┃╭━╮┃╭━╮┃

┃╰━╯┃┃╰┫┃━┫╰╯┃╰━╯┃┃┃╰╯┃╰━╯┃╰━╯┃╰━╯┃

╰━━━╯╰━┻━━┫╭━┻━━━┻╯╰━━┻━━━┻━━━┻━━━╯

╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃

╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobrý den,

jedná se o porušení pravidel, nevhodný nick máte kvůli klávesové zkratce ALTF4, kterou by někdo mohl pochopit následovně: "Je zákázáno navádět hráče k použití příkazů, nebo klávesových zkratek, které jim mohou jakkoliv uškodit něvědomky.", navíc jste propagoval svůj twitch, což je považováno za reklamu. Délka trestu je adekvátní a v souladu s tabulkou trestů. Žádost o unban zamítám.

x 1

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety