Tento článok čiastočne nadväzuje na tento, takže by sa oplatilo, keby ho len odpovedajúci člen AT svižne preletel.
Minule ma podnietilo k písaniu článku to, že hráč dostal ban za predávanie Mystery Boxov v /ah. Podal žiadosť o unban (klik), ale nebola prijatá, pretože "sice mystery boxy v pravidlech nejsou zmíněné ale také se berou jako zakázany předmět v aukci".
Pred dňom som udal hráča/ov za predávanie takýchto mystery boxov (klik a klik), a zase som dostal úplne inú odpoveď: "Zdravím, mystery boxy a podobné predmety z aukce zmažeme, avšak zatím to v pravidlech není, že by to bylo zakázané, teda se to bude meniť." (pritom to tam jasne je)
Priamo od Leyjiho som dostal v odpovedi jasný dôkaz, že tieto itemy sa v aukcii rátajú ako scam: vzhledem k banu za "mystery box", Helper pravděpodobně pozapomenul, že je pravidlo upřesněno následujícím článkem, kde se o předmětech pojmenovaných na "random" jasně píše.
Teda z toho jasne ide vidieť, že každý člen AT má na vec iný názor a mnohí z nich poznajú pravidlá horšie ako obyčajní hráči.
Tiež by som sa chcel spýtať, že kto má v takýchto situáciách silnejšie slovo.
Ďalej by sa mohli zverejniť len čisto tresty z banovacej tabuľky (nie dĺžka a typ trestu), pretože tieto tabuľky sú omnoho priehľadnejšie ako pravidlá. Alebo by sa mohli pridať pravidlá aj v slovenskom jazyku (pomôžem s predkladom). Ak sa tabuľka nechce zverejnovať, mohli by tieto pravidlá kolovať v chate ako rady (napríklad: Je zakázané predávať Mystery boxy v hráčskom shope), aby sa tak stali všeobecne známymi. Takýto problém s nepoznaním pravidiel nastal aj pri Veľkom Bedrockovom Rozdávaní, kedy hráči boli zabanovaný za držanie Bedrocku, hoci nevedeli, že je to trestné (viem že hráči majú mať zdraví rozum, ale keď ten bedrock chytí 9 ročné decko, tak prvé čo spraví je, že si ho uloží aby mohlo flexiť, alebo ho dá do /ah, aby bolo cool že má bedrock).