Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban
Článek napsal Famim_LP

Jméno hráče - Famim_LP

Banující - Ryzaa

Platforma - Minecraft - Skyblock

Důvod banu - nevhodný nick, nepovolený nick

Jsem toho názoru ,že jsem dostal ban neprávem.Ale jestli se mílím ,tak sorry za obtěžování.

Důvod zrušení banu - Nick nebyl myšlenej ve špatném slovasmyslu (v doslovném překladu to znamená Ruské klíštata ) a moje řeč v jiným jazyku neměla žádný doslovný překlad a nebyl to ani žádný jazyk.Jestli vám připadá nevhodné jméno Ruská klíštata ,tak se vám omlouvám.

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Vyjadrenie si dostál na discorde

Unban sa zamieta.

Prosim o lock.

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 5 lety

Vyjádření bylo to ,že mám jít na forum ,že lucka to nechce řešit tam.Takže jsem to psal zbytečně ? No hele je to váš názor ,ale ban za nic ,tak to je docela dost dobrý.

x 1
Před 5 lety

Jaký byl Váš přesný nick v době banu? Nemyslím si, že by se tu měly udělovat bany za nevhodný nick.

I was there, ZorT.
Před 5 lety

Dobrý den,

na discord jste zaslal nějaký "fake proof" o tom, že váš nick "ruska_cyka" nebyl nevhodný. Za prvé jsou na serveru povoley pouze 3 jazyky, a to čeština, slovenština a angličtina a za druhé ruska_cyka rozhodně neznamená klíště. Ano, v polšitně to dle překladače znamená "klíšťata", ale jelikož jste k tomu dodal ještě slovo "ruska", myslím, že se tu nemusíme dohadovat o tom, jaký byl hlavní smysl vašeho nicku. Unban žádost zamítám.

x 1 x 1

Před 5 lety