Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Super nápad
Článek napsal Filipekxddd

Dobrý den,

Chtěl bych aby se vrátila čekárna byl to jediný způsob jak se normálně s a-teamem Příklad: Zažádal jsem si o unban na discord, Satanist napíše že byly moje zprávy s prodlevou více jak 10 sec ale byly prý dlouhé což nikde není specifikováno a uzavře ticket dále já musím založit nový ticket protože můj je ihned uzavřený bez jakékoliv možnosti odpovědět, ale tak napsal jsem si nový a tak jsem dále odůvodnil vše co jsem udělal a že to nebylo nic proti pravidlům a Satanist mi na to odpoví že Nežádané zprávy se můžou psát s prodlevou 10sec což sám řekl že jsem splnil proto žádám o navrácení čekárny kde jse dalo vše jednoduše vyřešit Děkujeme

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

a když bych si založil nový ticket tak by byl zamítnut za spam :)

Před 4 lety

Porušili jste pravidla , sám víte o tom. Taky hrotíte reklamy na váš YTB chanel na serveru, čo je taky zakázané. Takže odteĎ odemne nečekejte žádné zlitování, když hledáte chybu v nás a pritom je chyba u vás. Neboli to vyžadované správy, nemusíte "poučovať" komunito, napr. jak se delá a co to je rizoto a podobné kraviny s prepáčením. Boli to dlhé texty a kolem 8 správ po sobe, prečítajte si to na internete a nechte si to pro sebe, možná budete múdrejší než ostatní.

x 1 x 3
Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety