Šimon#1114
Satanist
Discord
Neznám přesný důvod, ale pouze jsem obecně vzdělával mistní komunitu
Krásný večer, Nechci spamovat tickety, ale jelikož se k nim nemůžu dále vyjádřit jsem nucen tuto činnost opakovat
Chtěl bych se zeptat jaké z těchto pravidel jsem porušil Já žádné nevidím navíc nikde není specifikováno jak zprávy mají být dlouhé ani jak poznat zprávy které jsou údajně nevyžádané sám jste řekl že zprávy byly s prodlevou více jak 10 sekund proto znova žadám o unban Děkuji
1. Je zakázána propagace jiných discord serverů. 2. Je zakázáno mass spamovat mentions. 3. Je zakázáno odesílat nevhodné tickety, nápady. 4. Je zakázáno odesílat "nápady", co nejsou nápady. 5. Je zakázáno spamovat v chat kanálech. 6. Je zakázáno zahlcovat boty. 7. Administrátoři si vyhrazují maximálně 2 hodiny na vyřešení problémů v #podpora. 8. Pokud Váš nápad schválí uživatelé, nemusí být přidán. Hlavní rozhodnutí padá na vedení serveru. 9. V hlasových místnostech je zakázáno používat měniče hlasu a pouštět nevhodné zvuky. 10. Pokud máte na serveru aktivní VIP rank, propojte si minecraft s discord serverem pomocí příkazu !link v #bot commands. 11. Je zakázáno vytvářet tickety, které nejsou určeny k řešení vašeho problému a jsou v rozporu s informacemi v kanále #založit-ticket 12. Uživatel je povinen dodržovat pravidla služby Discord.