Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Hackování na THEPIT
Článek napsal undo123

Dobrý den, 

vyloženě mě sere (omlouvám se za sprosté slovo) jak na ThePit každej hackuje, nedalo by se s tím anticheatem něco udělat, protože současnej anticheat je teda na nic. Zrovna dneska, potkal jsem 8 hackerů, někteří měli jen KillAuru ale jeden, to byl opravdu profik, fly, reach ,KA,speed a nevim co všechno. Byl bych rád kdyby jste to začali v A-týmu řešit. A ty bany , na YT jsem viděl video, kde typek na vasem ThePit hackoval( měl KillAuru) a jako ban mu to pridelilo jen 20 min. , i často potkávám lidi na ThePit, kteří dostali ban,  a za 20 min. jsou zpátky, prosil bych kdyby jste je potrestali víc.

Budu rád když to vyřešíte a předem děkuji za váš čas

undo123

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

vybalancování anticheatu tak aby nebanoval poctivé hráče a zároveň trestal hráče nepoctivé je velice obtížné až nemožné, na zlepšování vašeho zážitku pracujeme, avšak nic není hned. ThePit je stále mód v betě, primárně se zaměřujeme na ekonomické a survival servery, jelikož jsou tyto módy u nás daleko více oblíbené.

Před 4 lety