Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto AutoSell Krumpáč
Článek napsal TYPSTIK

Ahój, napadlo mě že by jste mohli přidat AutoSell Pickaxe který by sloužil jako AutoSell Truhla, cokoliv se do ní vloží se prodá to samé s krumpáčem cokoliv by vykopal by se automaticky prodalo do shopu a přičetlo hráči peníze, krumáč by se mohl vytočit v nějaké z truhel.

Budu rád za nějakou odpověď :) 

Díky TYPSTIK.

 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, nevidím dôvod prečo by sa také niečo pridalo, keďže sa dá jedným príkazom a pár kliknutiami predať všetko, a kebyže hráč nemá oprávnenie v reske a vykope blok ktorý sa automaticky predá a obnoví znova ?

Taktiež by hráči afkovali na cobble farmách po nociach pre peniaze.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

Samozřejmě by to byla ochrana proto residenci.... a s AFK tu stejně máte problém protože at už afkuje u AFK farmy (XP) nebo u CobbleStone generátoru je to to samé peníze má tak nebo tak ????

Před 4 lety

Zdravím

Jak už psal Satanist tak podle mě je to blbost za 1)je to k ničemu když tam je dost možností prodej už teď a za 2) zbytečně by to zase lagovalo server což asi nikdo nechce zřejmě ani ty 

Absolutní nezájem -_-

Před 4 lety

Dobry den

od toho je hopper a void chest nebo /shop a pordas to tam nic jineho nepotrebujes a jak psal Satanist tak  by to v reskach byl problem protoze si udelas treba resku s kamaradem a zakazete si tam nicení blocku date tam dia block a jedete podle me blbost a bude to lagovat. 

#WindbreakerHD ????????

Před 4 lety