Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Odpověď
Článek napsal _FleeX_

Protože mi nejde odpovědět na tvoji odpověď Leyji tak napíšu ještě tohle. 

Lucky block head jsem prodával za 100k což je normální cena, hráč mi dal report za NEFUNKČNÍ LUCKY Block a ne za CENU a je tam napsaný že to je head nějakého hráče.

A za 2. Ban na 15 dní je hodně za to nemyslíš? 

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Chlapče stojí cca 20k ani ne :dddd

Před 5 lety

Řeknu ti k tomu tohle... Leyji už minule vydala update kde bylo zakázáno /hdb z důvodu že hráči neustále prodávali hlavy lucky blocků v /ah po pár dnech se zase příkaz vrátil s tím že pokud někdo bude prodávat falešné lucky blocky z /hdb má rovnou permu nebo ban. Ty si prodával pouze buglý lucky block (hlava hráče) což je trestné taky takže jsem tě nahlásil. Ban si dostal za ten podvod kdyby si ho prodával pod 10tisíc nedostal by si určitě ban. Jinak neví co furt řešíš když unban stejně nedostaneš 

Absolutní nezájem -_-

Dobrý den,

rád se vyjadřím k tématu podvody a krádeže v /ah. Hráči mají možnost si koupit dekorační hlavy v /hdb . Stojí jedna 10k a víc ne. Pokud hráč si koupí hlavu například lucky blocku a začne ji prodávat za větší peníze jedná se podvod. Podvodné itemy beru: Přejmenované spawnery, přejmenované itemy, který mají napodobovat slime Fun, fake fly pírko, Shulker box s falešnými itemy, spawner s nejasným obsahem atd. 

Všechno trestám buď permabanem a nebo ban na 10 dní. Součástí trestu je reset money. Pokud hráč toho prodává víc, spálím mu všechny věci z inventáře a z Ender chestky popřípadě odstraním residence či resetnu Island. 

Já ani zbytek Admin Teamu s podvodníky nemáme slitování.

Doporučuji všem si pořádně rozmyslet co budete prodávat v /ah. Popřípadě se zeptejte členů AT a nebo hráčů.

Přeji hezký den

S pozdravem 

ForeverNobody

x 1
Před 5 lety

Forever nobody

U mě to nebyl podvod, tu head jsem dostal z Christmas crate. 

A za 2. Jak jsem mohl vědět že se head nesmí prodávat? 

Před 5 lety

Nesmí se prodávat head, která se může zaměnit s nějakým cennějším itemem. Je to v pravidlech. Viz https://trenend.eu/forum/topic/77-pravidla/

Ardno

Před 5 lety

Ardno děkuju! Napsal jsi pár řádků a vysvětlil to líp jak helper 

Před 5 lety

A ještě. Měli jste mi tu head zrušit v ah když mi dal report a dát mi warn ne ban na 15 dní. 

A-team na tomhle serveru je horší než na sg

Před 5 lety

Kdyby si nebyl blbec tak to pochopíš i od helpera... s prominutím. Forever ti to vysvětlil dost srozumitelně

Absolutní nezájem -_-

Před 5 lety

Zdravím, kebyže dávame len warny, to nepomôže, lebo však hráči by si pomysleli "Ach ja to tam dám, možno zarobím, maximálne dostanem warn" , a týmto by /ah bolo plné vašimi blbosťami s prepáčením na oklamanie hráčov.

Neviem či ste boli či ste neboli niekedy v A-Teame na serveri, kde je vyše 150 hráčov denne, niekedy i 200 po víkendoch, ja osobne niekedy stojím iba na jednom mieste a v kuse odpisujem hráčom a riešim ich problémy a dotazy, dobrovolne sme si zahodili tzv. "kľudné hranie na serveri", aby sme pomáhali vám, takže by som vás poprosil aby ste nás bezdôvodne neprirovnávali k A-Teamu iného servera.

x 1
Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.