Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Informace ADVENTNÍ AKCE A EVENTY
Článek napsal Leyji

 

AKCE | SOUTĚŽE O HODNOTNÉ CENY | SPECIALITY | MNOHO DALŠÍHO

Vánoce nám již klepou na dveře, zase je prosinec a máme tu ty naše ze všech svátků nejoblíbenější Vánoce, za celou historii serveru TRENEND teprve naše první, tak je pojďme pořádně oslavit, ať se na ně jen tak nezapomene.

Do hry ti přinášíme spoustu tématických specialit, naplánovaných akcí, soutěží o hodnotné ceny, nebo také jen kosmetické updaty. V následujícím článku, ti shrnu vše, o co bys určitě neměl přijít.

 

| OTEVŘENÍ CELÉHO LOBBY A JEHO VÁNOČNÍ PODOBA

Náš builder team aktivně po večerech a nocích pracoval na dokončení našeho velkého lobbýčka, které se zrovna hodilo do vánoční podoby, můžeš zde najít například obřího santu, různé tématické detaily, stromek na náměstí a mnoho dalšího, tak to nezapomeň všechno prošmejdit.

Všem builderům, kteří se na stavbě podíleli patří velké poděkování!

 

| ADVENTNÍ KALENDÁŘ

Hned po přihlášení na tebe už z povzdálí pokukuje milý santa, který ti dovolí si každý den během adventu otevřít jedno políčko v adventním kalendáři. Bohužel čokoládky to nebudou, jelikož jsme pořád ve hře, ale i tak myslím, že tě úlomky klíčů do speciální X-MAS Cratky potěší. Zároveň každou adventní neděli tu na tebe čeká hodnotnější překvápko než jenom ten úlomek, tak přijď každý den a vychutnej si to!

 

| X-MAS CRATE

S kalendářem souvisí také X-MAS Crate, ve které je 2x větší šance na overlord ranky, než bylo kdy předtím! Nalezneš ji hnedka na lobbýčku, spolu s Elfím Villagerem, který ti za 9 úlomků klíčů dá jeden plnohodnotný klíč právě do této cratky. Pokud se ti nechce čekat, než si odemkneš všechna políčka v kalendáři, tak si můžeš objednat rovnou 5 klíču z našeho storu ať už pomocí SMSky nebo PayPalu, to je čistě jen na tobě!

Tady máš odkaz: http://store.trenend.eu/package/205826

 

| AKCE A SOUTĚŽE

Během prázdnin, které letos budou opravdu dlouhé, jelikož začínají už 20. prosince a končí až 6. ledna, což je úplně úžasné, bude probíhat na serveru spoustu akcí, ať už se bude jednat o velké streamy s youtubery, eventy o hodnotné ceny, nebo velký silvestrovský ohňostroj a novoroční afterparty, věříme, že si to s námi všichni dokonale užijete!

x 4

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Yess ale kdyz by sli otevirat i ty co jsme nestihly ????.

x 1

#WindbreakerHD ????????

Před 4 lety