Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno zmizel mi shulker plny spawnerů
Článek napsal DrZumpa

dobrý den vcera vecer jsem si po koupi 20 spawnercreatekey na vasem "eshopu" chtel postavit mobtrapku a stavel jsem ji s kamosem mel jsem svetlemodry shulker z tak cca 3/4 spawneru (nejake jsem koupil uz driv) pote jsme sli zvetsovat moji farmu na kaktus protože mobtrpka mne prestala bavit kdyz jsem se vratil shulker nikde svým kamaradům důvěřuji myslím že to nevzali kdee tedy spawnery jsou?prosím o náhradu

co tam bylo za spawnery si nepamatuji vim  ze tam bylo 1zombie pigman spawner a 5spider a 3creeper 1zombie a 2skeleton take si pamatuji ze zadny nebyl na zvirata a na irongolemy witch vindicatory a endermany a shulker vic si nepamatuji

hezký večer

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, dodejte screenshot o obsahu toho shulker boxu, jinak vám predmety navrátené nebudú.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

dobrý den vy si běžně fotíte co jste dostali? ja tedy ne a vzhledem k tomu ze ne nemohu dodat screen obshu shulkeru ale že jsem si koupil 20 spawnercreate prokazuje to že když jdete n váš "eshop"resp:store vydíte team že nejdražší objednávku jsem udelal ja a to presne na 5*4spawnercreatekey

hezký den

Před 4 lety

omlouvám se niní jsem se skočil kouknout a někdo už nakoupil dráž

takže nic ale creaty se nou otevíral kamarád jestli to stčí on to může dosvěčit nick:bobek246

Před 4 lety

Dobrý den,

shulkery jen tak nemizí, pokud tedy nemáte důkaz, žádost zamítám a thread považuji za vyřešený.

Před 4 lety