Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Unban-
Článek napsal ZT77_Cz

Nick: SpI3kyy, ZT77_Cz
Duvod banu: Glitch, dupe
Banujici: Leyji

Zdravím, chci si zažádat o unban na trenendu, ano vím že jste mi ho několikrát odmítla, ano vím čeho jsem se dopustil, ale pojinta mého snažení na unban je snadná. Jelikož a protože nemám kde hrát a myslím si že rok je dlouhá doba na sorvnání věcí hlavě. Klidně vám řeknu kdo přesně měl ty creative ůčty, kdo dal jeden z nich našemu známému "auremu". A taky se chci omluvit za svoje chování na serveru. Bylo mnohokrát nepřipustné a špatné.

Takže tady je co mohu nabídnout:
-Nadávání na někoho ve hře>automatická perma. nebo ban na měsíc [záleží na vás]
-Používání hack clientu, nebo autoclickeru>automatická perma
-Glitche/dupe a tyhle srandičky>automatická perma

jsem schopen si znovu nakoupit ty dva legend ranky co jsem měl svém ůčtě a ůčtě bratra [ZT77_Cz]
jsem schopen být jako spořádaný hráč, který nebude na serveru dělat bordel, takže tím nedělat více práce ADMIN teamu[helperum, modum a majitelum]
jsem schopen se snažit nahlašovat každého hráče co bude jakkoliv zneužívat bugů/glitchů a čehokoliv proti pravidlům

Řekněme, že za tu dobu co mám ban jsem si to srovnal dost v hlavě a vím že podvádět se nemá.

Takže tímto děkuji za váš čas, byl bych moc rád kdyby jste souhlasily s unbanem, přece jenom, lidi dělají chyby a učí se jimi.

Nabízím vám všechno co můžu sám nabídnout.

Děkuji vám.

S Pozdravem,
SpI3kyy a ZT77_Cz

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety