Nick: SpI3kyy, ZT77_Cz
Důvod banu: zakázané itemy
Banující: ForeverNobody a Leyji
Dne: 14.9.2019
Chtěl bych se napřed představit. Taky doufám v to že mi hned nedáš ban protože se chci i omlouvit.
Takže ahoj, můj nick je SpI3kyy, také znán díky hráči s nickem xtcuser [hacker]. Chtěl bych se omluvit za to co jsem na serveru dělal, xtcuser mi ukázal co vše můžu mít když si u mě bude moc schovat jeho věci, tak jsem to udělal, nechal jsem ho si schovat věci u mě v resce, řekl mi i párkrát že má ůčet s creativem a díky tomu dupoval a získával overpowered věci jako meče se sharpness 127 atd.. měl jsem je u sebe a nudil jsem se tak jsem je chtěl rozhodit na spawnu. Leyji mě zastavila a hezky mě poprosila jestli toho můžu nechat, že jinak dostanu ban. Meče mi sebrala a už žádné jiné meče jsem neměl.. bohužel jsem nebyl sám kdo ty meče měl od něj, takže jakmile někdo z AT našel ten meč u hráče, dostal jsem ban. Napsal jsem si na forum o unban a dostal jsem ho za což jsem byl rád. Ale den na to, když jsem afkoval na spawnu surivvalu jsem dostal perma ban [blacklist]. z ničeho nic, když jsem se ptal na důvod tak ten byl rozhazování zakázaných itemů a dupe stash. Ten problém je, že já ty meče nerozhazoval nikde a ten dupe stash v mé resce nebyl můj. Ano sice to vypadá že byl ale opravdu vám slibuji že nebyl můj. Trenend mi začal chybět a rád bych se na něj vrátil, nevadí mi že nebudu mít věci, že klidně budu bez svého legend ranku. koupil bych si ho klidně znovu i pro mého bratra [ZT77_Cz].
Neslibuji si z tohoto moc, ale byl bych rád kdybych ten unban dostal.
Slibuji že se budu chovat ukázkově, nebudu nijak podvádět, nebudu nadávat prostě nic, budu v klidu hrát na trenend survivalu jako jsem dříve hrával.. koneckonců je to už rok a myslím si že rok stačí na to abych si to v hlavě.
S pozdravem. SpI3kyy a ZT77_Cz