Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno bug mi smazal 30 iron golem spawnerů
Článek napsal JenomJedenSpek03

dobrý den, je to trochu složitý, píšu za ůčet mího kamaráda na trenendu jenomJedenSpek03, můj pravej nick na trenendu na survivalu je StreetMan, v mojí rezce : StreetMan se mi samo odsebe smazalo 30 iron golem spawnerů, když sem stavěl mobtrapku. žádám o vrácení 30 iron golem spawnerů. děkuju za odpověď a hezký den

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

spawnery jen tak nezmizí, dodejte prosím souřadnice daného místa, pravděpodobně vám je někdo ukradl.

x 1

Před 4 lety

souřadnice zkusm dát a napíšu, ale stačí dát /res tp StreetMan a tam se to stalo

a já vim že to je trochu blbost že by bug smazal spawnery, ale přísahám že se jen tak smazali ale ukradnout je ftu chvíli nikdo nemoch byl sem na místě zmizení, abych to upřesnil tak se msi těch 30 ron golemspawnerů dával do inventáře a pochvilce zmizeli a vrátili e do chasty a když sem je vzal znova tak zmizeli

Před 4 lety

vlastně druhej problém, já nemůžu na trenend na survival, protože mám ban do 19.8 / 2020. mám napsanou žádost o unban v místnosti ban/unban a tam to je vysvětlené proč sem ho dostal a proč žádám o unban

Před 4 lety

V tom případě tento thread uzavírám, pravděpodobně vám spawnery někdo ukradl, napište tedy do nahlášení hráčů.

Před 4 lety