Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Ospravedlnenie/žiadosť o skrátenie banu
Článek napsal OnixGame

Meno: MrMarian

Ban udelil: Satanist

Platforma: Minecraft

Dôvod banu: prechovávanie nabugovaných predmetov 

Dobrý deň, Prepáčte

Chcel by som požiadať o skrátenie banu. Mám ban už viac ako mesiac. Za tú dobu som si uvedomil čo pre mňa tento server znamenal ("človek si uvedomí skutočnú cenu toho čo stratil len keď o to príjde"), preto by som chcel požiadať o druhú šancu. Vzdám sa za to kľudne aj všetkého na vašom servery ( tokenov, ranku ). To čo ste u mňa našli, o tom som ani ja sám nevedel že som mal také niečo sa ostrove. Viem že ma táto nevedomosť neospravedlňuje a že je to moja chyba ale som len možno "bezvýznamný" hráč ktorý dôveroval ľuďom/hráčom. Za celú dobu som na servery neporušíl žiadne pravidlo (ak áno tak sa ospravedlňnujem aj za to), pomáhal/usmerňoval som slapších alebo menej skúsených hráčov ako som len vedel ( zadarmo ), častokrát som aj hráčom ktorých okradli ale nemali dôkazy na svoju obhajobu, ich škodu nahradil aby neprestali hrať na servery. Tomuto serveru prajem len to najlepšie. Ospravedlňujem sa aj za moju drzosť voči a-teamu po dostaní banu, bol som nahnevaný ... hlavne na seba. Viem že nemám skoro žiadnu šancu na skrátenie banu, ale toto je moja jediná nádej. 

Príjmite prosím moje ospravedlnenie.

S pozdravom MrMarian 

x 7

Som vďačný za zlých ľudí v mojom živote. Oni mi ukázali presne to, čím ja nechcem byť..

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, ja vás plne chápem že máte odohraný vysoký počet hodín, ale bohužial dôkazy sú proti vám a konali sme podle platné banovací tabulky pro A-Teamu. Vyčkejte si ješte mesíc.

x 1
Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety