Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádám unban / nastavení času kdy ban vyprší
Článek napsal zJudgee_

Nazdar moje apply o unban byl bezduvodně zamítnuto nebyl napsán žádný důvod a tak bych rád věděl proč byl zamítnut a též o unban žádám znova na serveru hraji rád až na to když vidím AT který toho moc nechápe...

Nechi ban obcházet i když bych mohl protože mi to příjde zbytečný + chci svoji legendu xD. 

 

A když už né unban (což od dua Neyji a Leyji nečekám) tak prosím dát aspoň komunitní hlasování jestli unban nebo ne nebo časové omezení (ban byl podle vašeho ban listu 3 což znamená měsíc) doufám že když už jste tak chytří a banujete k tomu napíšete důvod proč jste mi to zamítli díky + ať se ta osoba co má asi bobky přizná pod tento post.

Přeju hezkej zbytek dne :)))))).

 

x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zamítnuto

x 1

Před 4 lety

Ban je oprávněný. Již několikrát jsi šanci dostal ale stále griefuješ, nadáváš a používáš nepovolené modifikace. Každopádně to že link na pravidla nefungoval ze hry neznamená, že pravidla nejsou. Ve hře je několik linků, kde se k fóru a pravidlům dostaneš mimo příkaz /rules a tvou povinností je tyto pravidla dodržovat pokud hraješ na serveru.

x 1

Před 4 lety

čus lucko díky za tvuj skvělej přístup a pochopení chápu že už na mě sereš říkáš si jakej jsem hajzl a všechno ale divíš se že takhle reaguju myslím tím nadávky a všechno když od tý doby co jsem přišel si se mnou utíráš jen prdel byl jsem mod mohl jsem dál fungovat řekeneš si ha jeho to neba sundám mu perms haha pak o cokoliv poprosím se tě musím ptát 4x stejně se na mě vysereš dokud nenapíšu někomu ať mi tě sežene a občas ani to nezabralo já mám být hodnej za to že tam se mnou vyjebáváš ty a nějákej debílek kterýho sis tam přitáhla. 

Furt se mi divíš ??

x 1
Před 4 lety