Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Nechápavost Trenend komunity
Článek napsal _LukyN

Přeji příjemný den,

určitým způsobem toto forum sleduji dosti často a abych pravdu řekl, tak mi je z odpovědí některých uživatelů a jejich zpráv na zvracení. Nejedná se jen o to, že by hráči dle slušnosti měli AdminTeamu vykat, to už je taková třešnička na dortu, která se dá částečně prominout, ale přijde Vám doopravdy adekvátní si podat žádost o "hl.helpera", když na tom postu již je člověk, který tomu věnuje maximum z jeho možností a je na tolik schopný to vykonávat takovou dobu? Ještě k tomu to napíšete do špatného subfora, kde máte "bych" s měkkým "i"... Jakoby, je třeba si prvně uvědomit, že zde není snad jediná osoba, která dostala rovnou Zkušebního Helpera, natož Hlavního... Všichni zde prošli pozicí Moderátor a někam se vypracovali, tak si z nich zkuste vzít příklad a nebrečet.

Doporučím Vám splňovat veškerá kritéria, která jsou vždy napsána v sticky threads, když se otevře "Helper application", nebo-li veřejné přijímací řízení. Též berte v potaz, že pokud nesplňujete kritéria, což nesplňuje 99% všech zájemců, tak se na tu pozici nehlašte, sbírejte prozatím zkušenosti z různých článků na webech... Doporučím třeba Hypixel forum, kde se občas najdou nějaké rady, jak být lepší v oboru, na který se hlásíte. Doopravdy se zamyslete, protože to je katastrofa některé texty, co se na forum nachází. Hlavně, Vaše celkové vystupování a dokonce i minulost se bere v potaz...

Doufám, že se po tomto textu aspoň pár lidí uvědomí a přestanou psát tyto kraviny, jelikož já být ku příkladu ForeverNobodym, tak doopravdy mě bolí hlava už jen z toho čtení... Zkuste mít k tomu AdminTeamu proboha nějakou úctu... Však po Vás žádají jen to, abyste se k nim chovali slušně. Dělají to ve volném čase a vždy jsou ochotni Vám zde pomoci, tak to aspoň vyzkoušejte a věřte mi, že Vaše šance například k tomu postupu bude větší, než-li dříve.

Dost lidí si taky stěžovalo, že na serveru to nikdo nehlídá... Pane bože, však je Trenend forum a sekce NAHLAŠOVÁNÍ ne? Zkuste ji využívat častěji a přestat si stěžovat. Neberte si to někteří osobně, ale Vás by bavilo řešit blbosti, co tam občas na ten web píšete? 

Děkuji za pozornost.
S pozdravem, _LukyN.

x 1
Před 3 lety