Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno nábory
Článek napsal DarkPromo

Ahoj. Dosť ma sere že nedáte normálne nábor na helperou ale že si viberiete len niektorých a ostatným nedáte ani tu najmenšiu šandu posledný nábor na helperou bol doooostť daleko. To podla mna neni moc fér že len niekto dostane šancu a ostatný nič.

x 1 x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

není možné probírat se stovkami ne i tisícemi přihláškami, které byly v posledním náboru, to prostě nešlo, nábor dopadl tak jak dopadl, veškeré zkušebáky co v něm prošli, jsme museli dát pryč, protože prostě a jednoduše nevyhovovali. Helper je velice obtížná role na našem serveru, jelikož toho má na práci opravdu hodně, vím, sice to z pohledu hráče vypadá jako prkotina, ale můžu říct, že to, co se děje v backstagi serveru není vůbec jednoduché jak na psychiku a zopdovědnost, tak i na časovou náročnost, a tomu prostě vyhovuje jen málokdo. Každopádně v blízké době plánujeme veřejný nábor takových "moderátorů", kteří by řídili pouze chat ve hře, popřípadě fórum nebo discord, ale do řešení problému by prostě nezasahovali, takže si myslím, že by to mohla zvládnout velká část hráčů tady u nás na serveru. Samozřejmě až ten nábor bude, dáme vám všem dobře vědět jak už tady na fóru nebo na discordu. Víte, ono je hodně těžké složit team z kvalitních a důvěryhodných lidí, které to prostě baví, proto ty osobní nábory na helpery.

Snad jsem vám na váš dotaz odpověděla dostatečně, doufám, že si z toho něco vezmete a celou situaci pochopíte. Hezký zbytek večera.

x 4

Před 4 lety

a ešte jedna vec ako viberáte tích skušebákou? 

lebo napr ja som sa moooc hodne tešil na nábor a zarzu bum 4 nový  skušebácy :/

 

x 1
Před 4 lety

Dobry den.

Takze helper podle me neni tak slozoitej staci znat prikazy a vedet jak co resit ale musis mit cas jinak to nejde a nesmi te ta ptace nudit jakoz to clovek co ma s helperem cca 8 let zkusenosti vim co o jak.

Preji hezky den vas WindbreakerHD

x 4

#WindbreakerHD ????????

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

neni to až tak lahchké kedže ludia ti často spamuju chat s  vecmi čo potrebuju pomôcť a nie vždy to je lachké. Ale aj tak by som sa tiež veeelmi rád dostal do Admin teamu aspon to skusiť ):

 

Před 4 lety

Je to lehke kdyz te ta prace bavi a vis jak na to. Rank "Helper" pro me znamena skoro vse a tuto praci delam s radosti i po cca 8 letech. ????????

#WindbreakerHD ????????

Před 4 lety

si helper na trenendu?

 

 

Před 4 lety

 a vôbec registroval si sa pred 27 dnami na tren endu musíš aspon niaku tu chvílu hrať a nie nikto si príde hrá na servery 10 dní a bum určite mu daju helpera. Na servery si musíš niaku tu chvílu odohrať

Před 4 lety

Zodpovězeno.

x 1

Před 4 lety